Η Παρί ήθελε από τον Γενάρη τον Μαγκουάιρ με πάνω από 50 εκατ. ευρώ

Η σκανδαλοθηρική SUN τάραξε τα μεταγραφικά νερά αναφέροντας πως η Παρί ενδιαφέρεται για τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Manchester United's Harry Maguire applauds fans at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ, αρχηγός της Γιουνάιτεντ SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Εδώ και μερικές ώρες η SUN κατάφερε να σηκώσει θύελλα αναφορικά με το δημοσίευμά της για τον Χάρι Μαγκουάιρ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Το πιο ενδιαφέρον, όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το ενδιαφέρον, αλλά το πού τοποθετείται χρονικά...

Το ρεπορτάζ επισημαίνει πως οι Γάλλοι επιχείρησαν να πάρουν τον Άγγλο αμυντικό τον Ιανουάριο με ποσό άνω των 50.000.000 ευρώ, επειδή ο Γκαλτιέ καιγόταν για να έχει έναν αμυντικό. Ωστόσο, το deal δεν προχώρησε επειδή δεν έβγαιναν οι χρόνοι και οι εμπλεκόμενες πλευρές φέρονται να ανανέωσαν το ραντεβού τους το καλοκαίρι.

Η Παρί, πάντως, αμυντικό έχει πάρει κι αυτός είναι Μίλαν Σκρίνιαρ, ελεύθερος από την Ίντερ. Επίσης, για τον Μαγκουάιρ γράφεται έντονα το τελευταίο διάστημα ότι ενδιαφέρονται Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ. Στην Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ δεν δείχνει να έχει μέλλον με τον Τεν Χαχ στο τιμόνι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντεσάμπ μίλησε για τον Μπενζεμά και ο Καρίμ τον χαρακτήρισε κλόουν

Φιρμίνο: Αυτοπροτάθηκε σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης

Πρότζεκτ Εμπαπέ: Έτσι θέλει να πείσει η Τότεναμ τον Κέιν να μείνει

News 24/7

24MEDIA NETWORK