Η Γιουνάιτεντ έχει βάλει στο μάτι 21χρονο Άγγλο με τιμή αλά Μαγκουάιρ και ετοιμάζει ανοικοδόμηση και όχι ανακαίνιση

Ο Τζιμ Ράντκλιφ επιθυμεί την μεταμόρφωση των "Κόκκινων Διαβόλων" και θεωρεί πως έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας.

Manchester United's Harry Maguire gestures after the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 7, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μία πολύ άβολη κατάσταση αγωνιστικά αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία της και εύλογα χρειάζονται μαζικές αλλαγές εντός του συλλόγου. Ο στόχος του Champions League δεν μοιάζει ιδιαίτερα εφικτός και η αποχώρηση Τεν Χαχ φαίνεται πως είναι προδιαγεγραμμένη, επομένως ο το φετινό καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο.

Ο Τζιμ Ράντκλιφ οραματίζεται μία ομάδα που θα ανήκει πραγματικά στην ελίτ και θα αποτελείται από έναν κορμό Άγγλων παικτών σε συνδυασμό με πολύ ποιοτικούς ξένους ποδοσφαιριστές. Για αυτό λοιπόν τον λόγο η Γιουνάιτεντ θέλει να προχωρήσει το καλοκαίρι μία υπόθεση που θα υπόκειται σε αυτό το πλαίσιο.

Η ομάδα έχει έλλειψη σε καίρια σημεία στην άμυνα και προφανώς αυτό το κενό δεν περνά απαρατήρητο, πόσο μάλλον όταν αναμένεται να μεγιστοποιηθεί το πρόβλημα μετά την επικείμενη αποχώρηση του Βαράν. Με βάση αυτά τα δεδομένα, ο σύλλογος έχει εστιάσει στην περίπτωση του Τζάραντ-Μπράνθγουεϊτ, του 21χρονου αμυντικού της Έβερτον ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και την ωριμότητά του.

Ο παίκτης θεωρείται το μέλλον της αγγλικής άμυνας και οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν θα μπορούσαν να αφήσουν την ευκαιρία. Ο Μπράνθγουεϊτ μετρά φέτος 34 συμμετοχές με τα "Ζαχαρωτά" και φέρεται να κοστολογείται κοντά στα 90 εκατομμύρια. Πρόκειται για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα βαρύνει απαραίτητα των προϋπολογισμό. Η προϋπόθεση για να προχωρήσει η μεταγραφή είναι να έχει προηγηθεί πώληση ή πωλήσεις. Με αυτό τον τρόπο δεν υπονομεύεται το μέλλον της Γιουνάιτεντ και μπορεί να γίνει στοχευμένη αναβάθμιση σε κομβικές θέσεις χωρίς να παραμένουν υποθέσεις-βαρίδια οι οποίες να περιορίζουν το μπάτζετ.

Διαβάστε περισσότερα

Το αστέρι της Λίβερπουλ έχει γερό στομάχι, αλλά θέλει πολλά σκαλοπάτια ακόμη, δεν είναι υπεύθυνος ο Κλοπ

Η Ελένη Βουλγαράκη για το Sports Family Event του ΑΝΤ1 και του SPORT24

News 24/7

24MEDIA NETWORK