Η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για παίκτη που δεν έπιασε στην Λίβερπουλ

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που αρέσει στην Γιουνάιτεντ, αλλά όταν πήρε τη μεταγραφή στην Λίβερπουλ δεν απέδωσε.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Το 2016 με τις ευλογίες του Γιούργκεν Κλοπ η Λίβερπουλ πλήρωσε 7.000.000 ευρώ και αγόρασε από τον Ερυθρό Αστέρα τον Μάρκο Γκρούγιτς. Γενάρη μήνα με τον παίκτη να μένει με δανεισμό στην Σερβία.

Το 2018 οι Κόκκινοι τον έδωσαν στην Κάρντιφ κι ακολούθησαν κι άλλοι δανεισμοί σε Χέρτα και Πόρτο. Το 2022, όμως, οι Πορτογάλοι με 9.000.000 ευρώ αγόρασαν τον 26χρονο χαφ.

Στην Ιβηρική ο Γκρούγιτς είναι εξαιρετικός έχοντας σημείωσε φέτος 30 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. Φαίνεται βάσει δημοσιευμάτων πως η άνοδος του Σέρβου δεν έχει περάσει απαρατήρητη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διάφορα ρεπορτάζ συνδέουν τον έμπειρο πια μέσο με τους Κόκκινους Διάβολους οι οποίοι φέρονται έτοιμοι να κινηθούν το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Γκρούγιτς με τους Δράκους εκπνέει το 2026, άρα η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να πληρώσει για να τον πάρει.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Το αντίο του Οζίλ μας θύμισε μια διετία τρέλας του Πέρεθ

Πώς ο μετρ των μεταγραφών Μόντσι έκανε "πατάτα" με τον Κβαρατσχέλια

Ρεάλ: Η shortlist των διαδόχων του Κάρλο Αντσελότι

News 24/7

24MEDIA NETWORK