Η Γιουνάιτεντ κυνηγάει τον Γκριεζμάν με μισθό Σαουδικής Αραβίας

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στην Μαδρίτη για να πείσει τον Αντουάν Γκριεζμάν να παίξει στο Όλντ Τράφορντ.

Atletico Madrid's Antoine Griezmann gestures during the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Jan. 8, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Αντουάν Γκριεζμάν AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Nacional έριξε τη "βόμβα" του μήνα υποστηρίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Αντουάν Γκριεζμάν τον ηγέτη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, το ρεπορτάζ θέλει ανθρώπους των Red Devils να έχουν ήδη ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για να συζητήσουν με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του 32χρονου παίκτη εκπνέει το '26, αλλά φαίνεται πως δεν είναι δύσκολο να τον αγοράσει κάποιος από την Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε. Βέβαια, δημοσιεύματα του παρελθόντος ήθελαν τον Γάλλο να θέλει περισσότερο να παίξει στην Σαουδική Αραβία ή στο MLS, ωστόσο η προοπτική της Premier League και τα χρήματα που φέρεται να του δίνει η Γιουνάιτεντ ίσως αλλάξουν το σκεπτικό του.

Οι Ισπανοί στο ρεπορτάζ τους γράφουν ότι οι Άγγλοι προσφέρουν στον Γκριεζμάν τα τριπλά απ' αυτά που παίρνει στην Ατλέτι, δηλαδή μπορεί να φτάσει να πάρει σ' έναν χρόνο κοντά στα 21.000.000 ευρώ, χρήματα που σε αυτή την ηλικία το πιθανότερο θα ήταν να τα βρει στην Σαουδική Αραβία κι όχι στο Νησί.

Σε κάθε περίπτωση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη της συγκεκριμένης ιστορίας κι αν πράγματι η Γιουνάιτεντ έχει ανοίξει την πόρτα στον Γκριεζμάν και μάλιστα με τέτοια χρήματα...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Χάβερτς έπαιξε σε θέση έκπληξη, σκόραρε και ο Νάγκελσμαν σόκαρε την Άρσεναλ

Ο κοκκινομάλλης Αργεντινός που έχει ξεσηκώσει Γιουβέντους, Ίντερ κι όχι μόνο

Η Premier League έχει πέσει πάνω από τη "μηχανή των ασίστ" της PSV Αϊντχόφεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK