Ο Χάβερτς έπαιξε σε θέση έκπληξη, σκόραρε και ο Νάγκελσμαν σόκαρε την Άρσεναλ

Απίστευτη βραδιά για τον Κάι Χάβερτς στο φιλικό Γερμανία - Τουρκία που από ήρωας έγινε μοιραίος παίζοντας ως αριστερός πλάγιος οπισθοφύλακας.

Germany's Kai Havertz reacts uring an international friendly soccer match between Germany and Turkey in Berlin, Germany, Saturday, Nov. 18, 2023. (AP Photo/Markus Schreiber)
Ο Κάι Χάβερτς με τη φανέλα της Γερμανίας AP PHOTO/MARKUS SCHREIBER

Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν είδε όνειρο και σόκαρε με την επιλογή του κυρίως τους φιλάθλους της Άρσεναλ τοποθετώντας τον Κάι Χάβερτς στη θέση του αριστερού μπακ στη φιλική αναμέτρηση της Γερμανίας με την Τουρκία.

Ναι, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός των Λονδρέζων αγωνίστηκε στην άμυνα και το φοβερό είναι πως σκόραρε κιόλας κάτι που στους Κανονιέρηδες δυσκολεύεται ιδιαίτερα να κάνει...

Ο Χάβερτς βρήκε γκολ μόλις στο 5' του αγώνα αλλά στο 70ο λεπτό έγινε ο μοιραίος της αναμέτρησης καθώς βρήκε την μπάλα με το χέρι και κατόπιν υπόδειξης του VAR δόθηκε πέναλτι και ο Σαν διαμόρφωσε το 3-2 του φιλικού. Θυμίζουμε πως η Άρσεναλ αγόρασε τον Γερμανό από την Τσέλσι το καλοκαίρι αντί 75.000.000 ευρώ.

Εφέτος σε 19 παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα ο Κάι μετρά μόλις ένα γκολ και μία ασίστ. Το συμβόλαιό του με Κανονιέρηδες εκπνέει καλοκαίρι του 2028.

Διαβάστε περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ κυνηγάει τον Γκριεζμάν με μισθό Σαουδικής Αραβίας

Ο κοκκινομάλλης Αργεντινός που έχει ξεσηκώσει Γιουβέντους, Ίντερ κι όχι μόνο

Η Premier League έχει πέσει πάνω από τη "μηχανή των ασίστ" της PSV Αϊντχόφεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK