Ο κοκκινομάλλης Αργεντινός που έχει ξεσηκώσει Γιουβέντους, Ίντερ κι όχι μόνο

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει βγάλει στη βιτρίνα άλλο ένα διαμάντι του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και οι ευρωπαϊκές ομάδες καραδωκούν.

Nigeria's Samson Lawal, left, challenges Argentina's Valentin Barco during a FIFA U-20 World Cup round of 16 soccer match at the Bicentenario stadium in San Juan, Argentina, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Βαλεντίν Μπάρκο σε αναμέτρηση της Αργεντινής AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Γεννημένος το 2004 ο Βαλεντίν Μπάρκο είναι βασικό στέλεχος της Μπόκα Τζούνιορς και πλέον με το ένα πόδι στο αεροπλάνο για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ευρώπη.

Άλλωστε, οι μνηστήρες για το 19χρονο wonderkid αυξάνονται με την Ιταλία, πάντως, να είναι αυτή που φέρεται να κάνει το πιο ουσιαστικό σκανάρισμα.

Ο Μπάρκο είναι παιδί των ακαδημιών της Μπόκα που φέτος έχει γράψει 2.146 αγωνιστικά λεπτά κάτι που μεταφράζεται σε 30 αγώνες, ένα γκολ και τέσσερις ασίστ. Το συμβόλαιό του με το αργεντίνικο κλαμπ εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2024 με την ομάδα να παίζει τον διεθνή μπακ-χαφ να υπογράψει νέα συμφωνία.

Όσον αφορά στις ομάδες που παρακολουθούν τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η περίπτωσή του παρακολουθείται από την Γιουβέντους, ενώ τον Μάιο ο παίκτης προτάθηκε στην Ίντερ και η φιναλίστ του περσινού Champions League συνεχίζεται να ενδιαφέρεται.

Ο ρεπόρτερ Ρούντι Γκαλέτι αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως είναι κι άλλες ομάδες από την Γηραιά Ήπειρο που έχουν από κοντά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μπάρκο. Ο νεαρός είναι διεθνής με την Αργεντινή Κ15 και την Κ20 τρεις φορές.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Χάβερτς έπαιξε σε θέση έκπληξη, σκόραρε και ο Νάγκελσμαν σόκαρε την Άρσεναλ

Η Γιουνάιτεντ κυνηγάει τον Γκριεζμάν με μισθό Σαουδικής Αραβίας

Η Premier League έχει πέσει πάνω από τη "μηχανή των ασίστ" της PSV Αϊντχόφεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK