Η Γιουνάιτεντ μετά τον Σάντσο διώχνει και τον δανεικό-σίριαλ του καλοκαιριού

Την απόφαση να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σοφιάν Άμραμπατ έχει πάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την SUN.

Η Γιουνάιτεντ μετά τον Σάντσο διώχνει και τον δανεικό-σίριαλ του καλοκαιριού
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Ραγδαίες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους καθώς η εικόνα της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη ενώ μέρος των μετοχών της ομάδας αναμένεται να πάρει στα χέρια του και επίσημα ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Πλην του Σάντσο, με τον οποίο ο Τεν Χαχ βρίσκεται στα μαχαίρια από την αρχή της σεζόν, την πόρτα της εξόδου, κατά πάσα πιθανότητα το ερχόμενο καλοκαίρι, αναμένεται να δει ο Σοφιάν Άμραμπατ, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Φιορεντίνα το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μαροκινός μέσος δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση και η Γιουνάιτεντ, σύμφωνα και με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η SUN, έχει πάρει την απόφαση να μην ενεργοποιήσει τη ρήτρα ύψους 20.000.000 ευρώ και να κινηθεί για την αγορά του.

Πέρα από το μέτριο αγωνιστικό του πρόσωπο, κομβικό ρόλο στην απόφαση των ¨"Κόκκινων Διαβόλων" φέρεται πως έπαιξε και ο Κόμπι Μαϊνού ο οποίος αποτελεί το νέο μεγάλο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, έχοντας ήδη 6 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Θυμίζουμε, πως για τον Άμραμπατ έγινε "σφαγή" μετά και από το μαγικό Μουντιάλ που πραγματοποίησε με το Μαρόκο, όντας μάλιστα τον περασμένο Γενάρη ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα.

Πάντως, η Γιουνάιτεντ μπορεί να πήρε την απόφαση να μην κινηθεί για τον δανεισμό του παίκτη αλλά ο δανεισμός του δεν της κόστισε και λίγα καθώς δαπάνησε 10.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν τον πήρε για νέο Λέβα, τελικά τον πούλησε και τώρα αυτός οργιάζει στη Μπολόνια

Η Λεβερκούζεν συνεχίζει την πορεία για σεμινάριο με 4αδα "φωτιά"

Ο μικρός Εμπαπέ βαδίζει στα χνάρια του αδερφού του και έγραψε ιστορία πριν κλείσει τα 16

News 24/7

24MEDIA NETWORK