Η Μπάγερν τον πήρε για νέο Λέβα, τελικά τον πούλησε και τώρα αυτός οργιάζει στη Μπολόνια

Εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Μπολόνια πραγματοποιεί ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ, ο οποίος στο παρελθόν αποκαλούνταν από πολλούς ως ο νέος Λέβα.

Η Μπάγερν τον πήρε για νέο Λέβα, τελικά τον πούλησε και τώρα αυτός οργιάζει στη Μπολόνια
Ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ με τη φανέλα της Μπολόνια AP

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Μπολόνια πραγματοποιεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ ο οποίος στα 22 του έχει απογειωθεί υπό τις οδηγίες του Τιάγκο Μότα.

Ο Ζίρκζεϊ ηγείται της επιθετικής γραμμής της ιταλικής ομάδας με 8 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του σε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και με τις εμφανίσεις κάνει την... Μπάγερν να πονοκεφαλιάζει- για καλό λόγο- και να εξετάζει το ενδεχόμενο επαναγοράς του.

Ο Ολλανδός αποτέλεσε για μία 4ετια μέλος της Μπάγερν Μονάχου, πρώτα ως μέλος των ακαδημιών της και εν συνέχεια ως κομμάτι της πρώτης της ομάδας, με πολλούς μάλιστα να τον ονομάζουν και νέο Λεβαντόφσκι.

Τελικό το "γλυκό" δεν έδεσε με αποτέλεσμα η γερμανική ομάδα πρώτη να δώσει δανεικό στις Πάρμα και Άντερλεχτ και εν συνεχεία να τον πουλήσει στην Μπολόνια αντί του ποσού των 8.500.000 ευρώ.

Οι άνθρωποι της Μπάγερν όμως δεν ήθελαν να χάσουν από τα ραντάρ τους τον παίκτη με αποτέλεσμα να διατηρήσουν το δικαίωμα επαναγοράς του, σε περίπτωση που το επιθυμούν.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει με πόσα χρήματα μπορεί ο παίκτης να γίνει και πάλι κάτοικος Γερμανίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ιμπραχίμοβιτς: Ανέλαβε δράση για τα καλά ο Ζλάταν στη Μίλαν, οι πρώτες του ενέργειες

Η Λεβερκούζεν συνεχίζει την πορεία για σεμινάριο με 4αδα "φωτιά"

Ο μικρός Εμπαπέ βαδίζει στα χνάρια του αδερφού του και έγραψε ιστορία πριν κλείσει τα 16

News 24/7

24MEDIA NETWORK