Η Λεβερκούζεν συνεχίζει την πορεία για σεμινάριο με 4αδα "φωτιά"

25 παιχνίδια χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Μπάγερν Λεβερκούζεν έχοντας για πρωταγωνιστές 4 παίκτες με στατιστικά που προκαλούν...πανικό.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso reacts during the Europa League Group H soccer match between Bayer Leverkusen and Molde FK at the BayArena in Leverkusen, Germany, Thursday, Dec. 14 , 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τσάμπι Αλόνσο AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Την σεμιναριακή πορεία της σε όλες τις διοργανώσεις συνεχίζει η Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζοντας το αήττητο σερί μετά από τη συμπλήρωση 25 αναμετρήσεων τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η γερμανική ομάδα εντυπωσιάζει τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση έχοντας στο ενεργητικό της 81 τέρματα την ώρα που έχει δεχθεί μόλις 18, ενώ έχει διατηρήσει και ανέπαφη την εστία της σε 11 αναμετρήσεις.

Μόνο λίγοι δεν είναι οι ποδοσφαιριστές που υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο έχουν απογειωθεί και βιώνουν τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους με στατιστικά-όνειρο, με τα στατιστικά μίας 4αδας ποδοσφαιριστών να τρελαίνουν.

Η μαγική 4αδα του Τσάμπι Αλόνσο

Στη γραμμή κρούσης μονοπωλεί το όνομα του Μπονιφάς ο οποίος στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα έχει ήδη 16 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, καταφέρνοντας μάλιστα να πάρει 5 φορές σε ισάριθμες βραβεύσεις το βραβείο του Rookie του μήνα.

Σεζόν καριέρας πραγματοποιέι και ο Βιρτζ, το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας με 8 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο νεαρός Γερμανός βρήκε και πάλι τον εαυτό του μετά από τη ρήξη χιαστού που υπέστη πριν από λίγους μήνες και ήδη βρίσκεται στα ραντάρ της Μπάγερν, με την Λεβερκούζεν να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να τον πουλήσει με ποσό μικρότερο των 130.000.000 ευρώ.

Εντυπωσιακή σεζόν κάνουν και οι δύο μπακ της ομάδας, Γκριμάλδο και Φρίμπονγκ. Ο 28χρονος Ισπανός ήρθε ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μπενφίκα και παρά το γεγονός πως αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει ήδη 9 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στα ίδια επίπεδα κινείται και ο Φρίμπονγκ. Ο 23χρονος Ολλανδός μπακ ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει καθώς υπάρχει στο συμβόλαιό του ρήτρα ύψους 40.000.000 ευρώ έχει σημείωσει 7 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 10 ασίστ στην μέχρι στιγμής πορεία του στη σεζόν.

Η Λεβερκούζεν είναι δεδομένο πως θα λάβει επίσημη προσφορά και για τους 4, από τις οποίες μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει καθώς συνολικά για τις περιπτώσεις τους δαπάνησε περίπου 31.000.000 ευρώ.

Ο Βίρτζ κόστισε μόλις 200.000 ευρώ για να έρθει από τις ακαδημίες της Κολωνίας, ο Γκριμάλδο έφτασε στο Λεβερκούζεν ως ελεύθερος ενώ Φρίμπονγκ και Μπονιφάς κόστισαν 10.5 και 20 εκατομμυρία ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι, παρά τις δηλώσεις του, πιέζει για την επιστροφή πρώην παίκτη του

Μπαρτσελόνα: Αυτός είναι ο νέος εκλεκτός για αντι-Γκάβι

Ο μικρός Εμπαπέ βαδίζει στα χνάρια του αδερφού του και έγραψε ιστορία πριν κλείσει τα 16

News 24/7

24MEDIA NETWORK