Η Γιουνάιτεντ ζει τ' όνειρό της ανανεώνοντας το πιο "δύσκολο" σύμβολαιο

Ο Έρικ Τεν Χαχ μετέφερε θετικά νέα σχετικά με την παραμονή ενός εκ των πιο σημαντικών ποδοσφαιριστών του ρόστερ της Γιουνάιτεντ.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Το συμβόλαιο του Μάρκους Ράσφορντ επεκτάθηκε αυτόματα αλλά μονάχα έως το 2024. Ο Άγγλος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και όπως ήταν λογικό πάνω από την περίπτωσή του έπεσαν πολλές κορυφαίες ομάδες, ενώ κυκλοφόρησε έντονα πως η Παρί επιχείρησε να τον δελεάσει με μία εξωπραγματική πρόταση.

Από εκεί και έπειτα το θέμα του νέου συμβολαίου πάγωσε, τίποτα δεν είδε το φως της δημοσιότητας μέχρι να κάνει δηλώσεις ο Έρικ Τεν Χαχ. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφερόμενος στην υπόθεση Ράσφορντ έδειξε, κυρίως, πως υπάρχει θετικό κλίμα στις συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών.

"Ο Μάρκους θέλει να μείνει και εμείς τον θέλουμε να μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι, λοιπόν, πιστεύω πως θα βρούμε ο ένας τον άλλον. Ας συνεχιστούν οι συζητήσεις. Εγώ, δεν θέλω να μιλήσω για την διαδικασία".

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μετράει φέτος 53 συμμετοχές με 29 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Μάντσεστερ βρίσκεται από το 2005 και η αξία του βάσει της αξιολόγησης του Transfermarkt ανέρχεται στα 80.000.000 ευρώ αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Αυτόν τον παικταρά ζήτησε ο Εμπαπέ για τη θέση του φορ

Γιουνάιτεντ: Με εντολή Τεν Χαχ "δένει" την αποκάλυψη της χρονιάς

Οι Σαουδάραβες "ξέφυγαν", δίνουν ποσό άνευ προηγουμένου για τον Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK