Οι Σαουδάραβες "ξέφυγαν", δίνουν ποσό άνευ προηγουμένου για τον Μέσι

Την πρόταση τους στα 500.000.000 ευρώ ανέβασε η Αλ Χιλάλ προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του GOAL.

Argentina's Lionel Messi celebrates winning the World Cup round of 16 soccer match between Argentina and Australia at the Ahmad Bin Ali Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 3, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Λιονέλ Μέσι (AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK)

Ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου ο Λιονέλ Μέσι να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας κάνει η Αλ Χιλάλ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Cadena Ser που αναπαράγει και το GOAL, ανέβασε κι άλλο την προσφορά της.

Συγκεκριμένα, η Αλ Χιλάλ φέρεται να έχει καταθέσει στον Αργεντίνο πρόταση ύψους 500.000.000 ευρώ τον χρόνο, ποσό 100.000.000 υψηλότερο από την προηγούμενη προσφορά.

Οι Σαουδάραβες ξέρουν ότι η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να κάνει οικονομική υπέρβαση για να φέρει πίσω τον Αργεντίνο, οπότε προσφέρουν ότι έχουν και δεν έχουν για να τον πείσουν να πει το πολυπόθητο "ναι", όσο πιο άμεσα γίνεται.

Θυμίζουμε, ότι στο τραπέζι υπάρχει πάντα και η πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία όμως το περιβάλλον του Λίο φέρεται να έχει απορρίψει καθώς δεν τον καλύπτει το πλάνο που του παρουσιάστηκε για την επόμενη μέρα της γαλλικής ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ετοιμάζει πρόταση 150 εκατ. για την μεγάλη αποκάλυψη της χρονιάς

Παρί: Αυτόν τον παικταρά ζήτησε ο Εμπαπέ για τη θέση του φορ

Νιούκαστλ: "Κυνηγάει" το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της Λέστερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK