Παρί: Αυτόν τον παικταρά ζήτησε ο Εμπαπέ για τη θέση του φορ

Τον Βίκτορ Όσιμεν ζήτησε από τους ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με την MARCA, ενώ στο τραπέζι υπάρχει και το όνομα του Χάρι Κέιν.

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's fourth goal during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση της Παρί με την Ναντ AP

Την απόκτηση ενός επιθετικού με έφεση στο γκολ φέρεται πως έχει ζητήσει ο Κιλιάν Εμπαπέ από τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο, ο Γάλλος σταρ θέλει να δει με τη φανέλα της Παρί τον Βίκτορ Όσιμεν, για τον οποίο όμως η Νάπολι έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό πως δεν σκοπεύει να παραχωρήσει με ένα ποσό μικρότερο των 150.000.000 ευρώ.

Ο Εμπαπέ ξέρει ότι από την Παρί θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι, την στιγμή που αμφίβολο μοιάζει και το μέλλον του Νεϊμάρ στην ομάδα, γι' αυτό και έχει ζητήσει μία μεταγραφή από το πάνω ράφι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Στο τραπέζι υπάρχει και το όνομα του Χάρι Κέιν, τον οποίο η Τότεναμ δεν θα παραχωρήσει με ένα ποσό μικρότερο των 100.000.000 ευρώ, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να θέλει τον Άγγλο να αποχωρεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Θυμίζουμε πως ο Εμπαπέ, σε περίπτωση που δεν μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024, με μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο Μεντί πωλείται και μεγάλη ανταγωνίστρια τον θέλει για βασικό

Νιούκαστλ: "Κυνηγάει" το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της Λέστερ

Ρονάλντο: Εκατομμυριούχος θέλει να τον φέρει στην Μπάγερν με μυθικό αντάλλαγμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK