Η Γιουβέντους έχασε την δικαστική μάχη με τον Ρονάλντο, οφείλει να πληρώσει μεγάλο ποσό λόγω της... πανδημίας

Ο Πορτογάλος διεκδικούσε τα δεδουλευμένα του και το αρχικό ποσό ήταν πολύ υψηλό.

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during of the Italian Super Cup final soccer match between AC Milan and Juventus at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Wednesday, Jan. 16, 2019. (AP Photo)
(AP Photo) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Γιουβέντους ηττήθηκε στην δικαστική μάχη με αντίπαλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο και της έχει ζητηθεί να αποπληρώσει το ποσό που αποφασίστηκε. Παρόλα αυτά, οι "Μπιανκονέρι" μπορούν να αισθάνονται ανακουφισμένοι που δεν επετράπη η καταβολή όλου του μισθού στον Πορτογάλο.

Το πρόβλημα μεταξύ του Ρονάλντο και της "Γηραιάς κυρίας" προέκυψε λόγω τις οικονομικής ασφυξίας που διαμόρφωσε ο κορωνοϊός στην ιταλική ομάδα κατά την διάρκεια της πανδημίας. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να πάρουν παράταση οι καταβολές των μισθών του Πορτογάλου, κάτι το οποίο έγινε και με τους υπόλοιπους παίκτες. Βέβαια, τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινήθηκε νομικά εναντίων της πρώην ομάδας του.

Ο 5 φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας διεκδίκησε ολόκληρο το ποσό που υποστήριξε ότι δεν είχε καταβληθεί και το οποίο έφτανε τα 20 εκατομμύρια. Όμως, εν τέλει η απόφαση του δικαστηρίου ήταν η αποπληρωμή του μισού ποσού. Επομένως ο ιταλικός σύλλογος αναμένεται να αποχωριστεί 10 εκατομμύρια σε ένα ατυχές χρονικό σημείο μάλιστα, αφού η ομάδα σκόπευε να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές το καλοκαίρι και να είναι ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Βραζιλιάνος θρύλος Ρομάριο επιστρέφει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα 58 του χρόνια

Και όμως ο Σάντσο τα κατάφερε πριν τη Γιουνάιτεντ, έχει χαθεί η ευρωπαϊκή λάμψη

News 24/7

24MEDIA NETWORK