Η Γιουβέντους σκέφτεται την αλλαγή προπονητή

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μπορεί να αποτελέσει παρελθόν παρά το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

FILE - Juventus' head coach Massimiliano Allegri looks on before their Europa League soccer match against Sevilla, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Thursday, May 18, 2023. Inter Milan host Juventus on Sunday, Feb. 4, 2024. Inter coach Simone Inzaghi has won three Italian Cup titles and lifted the Italian Super Cup five times. He has never won a league title but appears to be closer than ever to it this season. Standing in his way is one of the most successful coaches in Italy in Massimiliano Allegri. (AP Photo/Jose Breton, file)
(AP Photo/Jose Breton, file) AP

Ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως η διοίκηση της "Γηραιάς Κυρίας φλερτάρει με την ιδέα να αποφασίσει να απομακρύνει εκ νέου από τον πάγκο της τον πολύπειρο τεχνικό της, Αλέγκρι. Μπορεί αυτή τη στιγμή η ομάδα να είναι 2η πίσω μόνο από την δυνατή Ίντερ, όμως η βελτίωση αυτή δεν φαίνεται πως ικανοποιεί πλήρως.

Ένας λόγος που φέρεται να επηρέασε τους διοικούντες του συλλόγου προς αυτή την κατεύθυνση είναι ο Τιάγκο Μότα, ο προπονητής της μπολόνια.

Οι δηλώσεις του Ρομάνο

"Υπάρχουν επίσης φήμες που κάνουν τον γύρο του κόσμου σχετικά με τον Τιάγκο Μότα που ενδεχομένως να είναι υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Γιουβέντους. "Απ' ό,τι καταλαβαίνω, η Γιουβέντους συζητάει εσωτερικά για τον μελλοντικό προπονητή και μου λένε ότι ο Μότα έχει πολύ καλές πιθανότητες να συνεχίσει στη Serie A αντί να πάει στο εξωτερικό, αφού έχει αναφερθεί επίσης ως επιλογή για την Μπαρτσελόνα και την Παρί. Έχω ήδη μεταφέρει ότι βρίσκεται στη λίστα της Μπαρτσελόνα, ενώ δεν έχω πληροφορίες ούτε για την PSG".

Να σημειωθεί πως ο Μότα έπαιξε τόσο για την Μπαρτσελόνα όσο και για την PSG κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ενώ ένας από τους πρώτους του ρόλους ως προπονητής ήταν στην ομάδα κάτω των 19 της Παρί πριν από μερικά χρόνια. Ο γεννημένος στη Βραζιλία Ιταλός τακτικός έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά στην Μπολόνια και είναι λογικό ότι τώρα φαίνεται να τον προκρίνουν για διάφορες μεγάλες δουλειές στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μπρούνο Φερνάντες παραδέχεται πως η Σίτι υπερέχει σε ποιότητα και ότι η Γιουνάιτεντ έκανε ότι μπορούσε

Η Ρεάλ πήρε τον Εμπαπέ, ετοιμάζει και η Μπαρτσελόνα καίριο στην Παρί Σεν Ζερμέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK