Η Ίντερ πραγματοποιεί διπλό μεταγραφικό χτύπημα προτού οι ομάδες βγάλουν τις μακριμάνικες φανέλες

Ενόψει καλοκαιριού η Ίντερ φέρεται να έχει κλείσει ήδη δύο ποδοσφαιριστές έναν για το κέντρο της και έναν για την επίθεσή της.

Inter Milan's head coach Simone Inzaghi calls out to his players during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 4, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Σιμόνε Ινζάγκι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Από νωρίς η Ίντερ "καθαρίζει" για το μεταγραφικό παράθυρο το καλοκαιριού με δύο προσθήκες στο ρόστερ της ελεύθερων ποδοσφαιριστών από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Οι Νερατζούρι με τις συγκεκριμένες κινήσεις ανεβάζουν επίπεδο δύο γραμμές στο γήπεδο: Στην επίθεση και τη μεσαία γραμμή.

Όπως είναι ήδη γνωστό οι Μιλανέζοι τα έχουν βρει σε όλα με το "μηχανάκι" της Νάπολι, Πιοτρ Ζιελίνσκι. Από εκεί πέρα προφορική συμφωνία υπάρχει με τον "μπόμπερ" της Πόρτο και της εθνικής Ιράν, Μεχντί Ταρεμί. Ο έμπειρος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους Ιταλούς και εντός των ημερών αναμένεται να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα της μεταγραφής του.

Θυμίζουμε πως τον Ταρεμί ήθελε και η Μίλαν σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους αλλά δεν μπόρεσε να τα βρει ούτε με την Πόρτο, αλλά ούτε και με τον ποδοσφαιριστή εν τέλει. Όλα τα παραπάνω φανερώνουν πως η Ίντερ θέλει να είναι έτοιμη από νωρίς ενόψει της νέας σεζόν, ενώ στη γειτονική μας χώρα δεν αποκλείουν κι άλλες προσθήκες το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο ταλέντο στην ιστορία του Football Manager έπαιξε στον Άρη, αποσύρθηκε και θα γίνει προπονητής

Ελεύθερος ο παίκτης των Ρεάλ, Παρί που θα μείνει στην ιστορία για τα 5.000 ευρώ που ξόδεψε σε sms για να διώξει την πρώην σύντροφό του από το Big Brother

Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γερμανία είναι ελεύθερος μόλις στα 31, αλλά με 30 εκατ. ευρώ κέρδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK