Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γερμανία είναι ελεύθερος μόλις στα 31, αλλά με 30 εκατ. ευρώ κέρδη

Ξεκίνησε για να κάνει μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο κι έφτασε στην κορυφή του κόσμου, ωστόσο με τους τραυματισμούς να τον ταλαιπωρούν έχει φτάσει στα 31 να είναι χωρίς ομάδα.

Germany's Shkodran Mustafi kisses the trophy held by Julian Draxler after winning the Confederations Cup final soccer match between Chile and Germany, at the St.Petersburg Stadium, Russia, Sunday July 2, 2017. Germany won 1-0. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ο Μουστάφι με τους συμπαίκτες του στην εθνική Γερμανίας AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Το 2014 η Γερμανία στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια με τον Σκόντραν Μουστάφι να κάνει το ξεπέταγμά του αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον προερχόμενος από μία φουρνιά εξαιρετικών ποδοσφαιριστών της Νασιονάλμανσαφτ. Πράγματι, ο κεντρικός αμυντικός το καλοκαίρι του '14 εξαργύρωσε την επιτυχία της εθνικής ομάδας με μεταγραφή στην Βαλένθια.

Οι Ισπανοί αγόρασαν τον Γερμανό στόπερ από την Σαμπντόρια με 8.000.000 ευρώ και τον κράτησαν στην Ιβηρική Χερσόνησο έως το 2016 όταν εμφανίστηκε η Άρσεναλ και πλήρωσε για χάρη του 41.000.000 ευρώ. Ο Μουστάφι έμεινε στο Emirates μέχρι το 2021 και στη συνέχεια πήγε ως ελεύθερος στην Σάλκε και μετέπειτα στην Λεβάντε η οποία ήταν η τελευταία ομάδα για την οποία αγωνίστηκε.

Καλοκαίρι 2023 και ο Μουστάφι έμεινε ελεύθερος και συνεχίζει να είναι στα 31 του χρόνια αφού ούτε στο μεταγραφικό παράθυρο το χειμώνα βρέθηκε ομάδα για να του προσφέρει συμβόλαιο. Βέβαια, θα ήταν άδικο να μην αναφερθεί πως ο Σκόντραν Μουστάφι ήταν άτυχος καθώς ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς στην καριέρα του.

Στα θετικά της υπόθεσης, πάντως, πέρα από τους τίτλους είναι το κέρδος το οποίο έχει σε οικονομικό επίπεδο ο 20 φορές διεθνής με την Γερμανία. Σύμφωνα με την SUN ο Μουστάφι έχει βγάλει από το ποδόσφαιρο πάνω από 30.000.000 ευρώ σε μισθούς. Τελευταία κάποια δημοσιεύματα στην Ιταλία τον ήθελαν να επιστρέφει στο Καμπιονάτο χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι ουσιαστικό με την περίπτωσή του.

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδαίο wonderkid του Football Manager που αγόρασε η Παρί 42 εκατ. ευρώ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έβγαλε από την ανεργία τον Εμβιλά

News 24/7

24MEDIA NETWORK