Η κλάση του Τερ Στέγκεν ισορρόπησε τα bloopers των Λορίς και Λεβαντόφσκι

Λορίς και Λεβαντόφσκι κέρδισαν μια θέση στην λίστα με τις κορυφαίες γκάφες της σεζόν, τη στιγμή που ο Τερ Στέγκεν έδειξε ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα και με το Νο 10 στην πλάτη.

Bayern's Robert Lewandowski reacts after missing a chance to score during the Champions League group B first round soccer match between FC Bayern Munich and Red Star Belgrade, in Munich, Germany, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
O Λεβαντόφσκι ξαπλωμένος στο χορτάρι μετά από μια χαμένη ευκαιρία στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τον Ερυθρό Αστέρα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League 2019-2020 (18/09/2019) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η δράση του Σαββάτου στα γήπεδα της Ευρώπης είχε μια σειρά από ασυνήθιστες καταστάσεις. Τρεις φάσεις από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας, της Γερμανίας και της Ισπανίας που δεν συναντάμε καθημερινά και σίγουρα προκάλεσαν αίσθηση. Στις αναμετρήσεις Τότεναμ - Σάουθαμπτον, Πάντερμπορν - Μπάγερν και Χετάφε - Μπαρτσελόνα πρωταγωνίστησαν αρνητικά οι Λορίς - Λεβαντόφσκι και 'έλαμψε' η κλάση του Τερ Στέγκεν.

Με το σκορ στο 1-0 και την Τότεναμ να αγωνίζεται με 10 παίκτες εξαιτίας ανόητης αποβολής του Οριέ, ο Λορίς είπε να βάλει κι αυτός το χεράκι του για να γίνουν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τους συμπαίκτες του στην 7η αγωνιστική της Premier League. Επιχείρησε να ντριμπλάρει τον Ίνγκς της Σάουθαμπτον και το αποτέλεσμα ήταν αυτό:

Στην Bundesliga και την αναμέτρηση Πάντερμπορν - Μπάγερν Μονάχου, έπειτα από μια ταχύτατη αντεπίθεση των Βαυαρών, ο Λεβαντόφσκι κατάφερε να χάσει ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Ο Πολωνός φορ έχει πετύχει ασύλληπτα τέρματα όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στοι υψηλότερο επίπεδο, αυτή τη φορά όμως δεν απέφυγε το blooper:

Αυτός που ανέλαβε να ισορροπήσει την κατάσταση στον κόσμο του ποδοσφαίρου ήταν ο Τερ Στέγκεν, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Χετάφε στην La Liga. Ο Γερμανός γκολκίπερ βγήκε εκτός περιοχής και 'καθάρισε' μια απόπειρα αντεπίθεσης των γηπεδούχων, αλλά δεν έμεινε εκεί. Στόπαρε τη μπάλα με το στήθος, σήκωσε το κεφάλι του και με εκπληκτική μεταβίβαση στην πλάτη της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στον Λουίς Σουάρες να βάλει μπροστά στο σκορ τους 'μπλαουγκράνα':

Στο καινούργιο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο Λευτέρης Ελευθερίου δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του, σε ένα άνευ προηγουμένων ξέσπασμα, για την απονομή του βραβείου The Best στον Λιονέλ Μέσι, την ώρα που ο Κώστας Μπράτσος του βάζει φωτιές. Επιλέγουν τον παίκτη που θα πάρει το αντίστοιχο βραβείο του MVP στη Super League 1 τον Μάιο, επανεξετάζουν αν τελικά η Λίβερπουλ διαθέτει κάποια ελπίδα για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League, αφού ο Οκτώβριος πάντα βγάζει πρωταθλητή και καταλήγουν με μια μίνι ανάλυση για το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ μεταξύ Αμπέλ Φερέιρα και παικτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK