Ο Γκριεζμάν οργιάζει με την Ατλέτικο και πέταξε σπόντα για το μέλλον του

Την επιθυμία του η Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι ο τελευταίος ευρωπαϊκός σύλλογος που θα αγωνιστεί και μετά να έχει "ψαχτεί" για κάποιο άλλο πρωτάθλημα έχει πάρει ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Γκριεζμάν οργιάζει με την Ατλέτικο και πέταξε σπόντα για το μέλλον του
Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης AP

Τον Αντουάν Γκριεζμάν από την Μπαρτσελόνα αγοράσε η Ατλέτικο Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι ενεργοποιώντας τη ρήτρα ύψους 20.000.000 ευρώ που υπήρχε στον διετή δανεισμό που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.

Ο Γάλλος φορ έχει βρει τον παλιό του εαυτό στους ροχιμπλάνκος και παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2026 δίνουν και παίρνουν τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του.

Ο ίδιος ο έμπειρος επιθετικός κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως επιθυμία του είναι η τελευταία του ευρωπαϊκή ομάδα που θα αγωνιστεί να είναι η Ατλέτικο και μετά πλάνο του είναι να πάει σε κάποιο πρωτάθλημα εκτός Ευρώπης.

"...Θέλω η Ατλέτικο να είναι η τελευταία ομάδα που θα αγωνιστώ στην Ευρώπη και μετά να διασκεδάσω οπουδήποτε. Έχω την επιθυμία να συνεχίσω εδώ, είμαι στο επίπεδο που χρειάζεται η ομάδα. Ας δούμε αν θα μου δοθεί η ευκαιρία αλλά έχουμε πολλούς καλούς παίκτες εδώ..."

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Γκριεζμάν έχει καταγράψει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 14 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του, αποτελώντας μαζί με τον Αλβάρο Μοράτα, τους κύριους επιθετικούς μοχλούς της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Τσιτσαρίτο μπήκε στη λίστα των free agents και στα 35 του άνοιξε την πόρτα σε όλους

Η Λίβερπουλ επιστρατεύει κι άλλον δανεικό για να καλύψει το κενό του Μάτιπ

Η Ρεάλ άρχισε τα φροντιστήρια στον Έντρικ εν όψει καλοκαιριού

News 24/7

24MEDIA NETWORK