Αρθούρ Βερμέιρεν: Το wonderkid της Αντβέρπ που έχει αναστατώσει ολόκληρη την Ευρώπη

Εντυπωσιακός ήταν στην αναμέτρηση της Αντβέρπ με τη Μπαρτσελόνα ο Αρθούρ Βερμέιρεν ο οποίος αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

Αρθούρ Βερμέιρεν: Το wonderkid της Αντβέρπ που έχει αναστατώσει ολόκληρη την Ευρώπη
Ο Άρθουρ Βερμέιρεν στην αναμέτρηση της Αντβέρπ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ AP

Την ευχάριστη έκπληξη έκανε η Αντβέρπ στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για τη τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League επικρατώντας με 3-2, σε ένα παιχνίδι όπου εντυπωσίασε για άλλη μία φορά το μεγάλο ταλέντο της ομάδας από το Βέλγιο.

Ο λόγος για τον Αρθόυρ Βερμέιρεν ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και στα 18 του είναι μέσα στους 10 ποδοσφαιριστές της ηλικίας του με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο παιχνίδι με τους μπλαουγκράνα.

Ο ταλαντούχος μέσος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Αντβέρπ και βασικό και αναντικατάστατο μέλος της με 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 2 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2026 όλα δείχνουν πως θα πωληθεί εντός του 2024 καθώς μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες που τον έχουν στα ραντάρ τους.

Η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 25.000.000 ευρώ την ώρα που μόλις 1 χρόνο πριν ήταν μόλις στις 500.000 ευρώ δείγμα της αγωνιστικής του εκτόξευσης.

Μάλιστα, ο Βερμέιραν τον περασμένο Οκτώβριο έκανε και το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα του Βελγίου για την προκριματική φάση του EURO 2024.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γκριεζμάν οργιάζει με την Ατλέτικο και πέταξε σπόντα για το μέλλον του

Η Ρεάλ άρχισε τα φροντιστήρια στον Έντρικ εν όψει καλοκαιριού

Το αντίπαλο δέος του Κέιν στην Bundesliga είπε "όχι" στην πρόταση ανανέωσης και φεύγει με 17,5 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK