Η Λεβερκούζεν οργιάζει με τους αμυντικούς της να έχουν ντυθεί...φορ

Την καλύτερη χρονιά της καριέρας του κάνει ο Γκριμάλντο όντας αυτή τη στιγμή ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ στα 5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Την πρώτη 4αδα συμπληρώνουν και άλλοι δύο παίκτες των Γερμανών.

Η Λεβερκούζεν οργιάζει με τους αμυντικούς της να έχουν ντυθεί...φορ
Ο Αλεχάντρο Γκριμάλντο με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν. AP

Ασταμάτητη είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν τη φετινή σεζόν υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο, όντας μετά τη συμπλήρωση των πρώτων 11 αγωνιστικών της Bundesliga στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ παράλληλα διατηρεί το αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις.

Η γερμανική ομάδα έχει εξελιχθεί σε μηχανή γκολ, με τους παίκτες που βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα να προέρχονται από όλες τις θέσεις.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γκριμάλντο ο οποίος παρά το γεγονός πως αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ έχει ήδη σημειώσει 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις όντας ο πρώτος σκόρερ μεταξύ των αμυντικών που αγωνίζονται στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως στην πρώτη 4αδα βρίσκονται άλλοι δύο παίκτες της γερμανικής ομάδας, οι Φρίμπονγκ και Τζόναθαν Ταχ, με την 4αδα να σπάει από τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Αχράφ Χακίμι.

Θυμίζουμε πως η Λεβερκούζεν πήρε ως ελεύθερο τον Γκριμάλντο μετά από την αποχώρησή του από την Μπενφίκα, ενώ πρόσφατα ανέφερε σε δηλώσεις του πως παρά το γεγονός πως προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα ονειρεύεται να παίξει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Χιρόνα έχει κάνει άνω-κάτω την LaLiga με πρωταγωνιστή 19χρονο Βραζιλιάνο που παρακολουθεί ο Πεπ

Ο Σουάρες οδεύει προς το φινάλε αλλά έχει βρει τον αντικαταστάτη του

Η Νιούκαστλ ψάχνει 9αρι και εξετάζει μεγάλο αστέρι της Έβερτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK