Ο Σουάρες οδεύει προς το φινάλε αλλά έχει βρει τον αντικαταστάτη του

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ντάρβιν Νούνιες ο Λουίς Σουάρες, καθώς δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει έναν από τους καλύτερους φορ αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Ο Σουάρες οδεύει προς το φινάλε αλλά έχει βρει τον αντικαταστάτη του
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της εθνικής Ουρουγουάης AP

Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινώσει την επίσημη αποχώρησή του από την ενεργό δράση και την εθνική του ομάδα αλλά ο Λουίς Σουάρες διανύει τις τελευταίες στιγμές της καριέρας του και έχει ήδη βρει τον επόμενο ηγέτη της γραμμής κρούσης της εθνικής του ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Ουρουγουανός φορ αποθέωσε τον συμπατριώτη του και φορ της Λίβερπουλ, Ντάρβιν Νούνιες για την μέχρι τώρα παρουσία του λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς παγκοσμίως.

Θυμίζουμε πως ο Σουάρες κλήθηκε στην εθνική για πρώτη φορά μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ εξαργυρώνοντας τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Γκρέμιο στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Ο Νούνιες έχει ήδη πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του με 8 γκολ στο ενεργητικό του ενώ με την Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν έχει 7 γκολ και 6 ασίστ σε 11 συμμετοχές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ιμπραχίμοβιτς: Ο Ζλάταν έφυγε αλλά οι δύο γιοι του έρχονται για να τον διαδεχθούν

Η Χιρόνα έχει κάνει άνω-κάτω την LaLiga με πρωταγωνιστή 19χρονο Βραζιλιάνο που παρακολουθεί ο Πεπ

Η Νιούκαστλ ψάχνει 9αρι και εξετάζει μεγάλο αστέρι της Έβερτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK