Η Λίβερπουλ κατάφερε στην εκπνοή να "γεμίσει" τη μεσαία της γραμμή

Παίκτης της Λίβερπουλ πρέπει να θεωρείται ο Ράιαν Χράβενμπερχ. Στα 45.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους έκλεισε το deal μεταξύ των δύο πλευρών

Liverpool's manager Jurgen Klopp prior to the Premier League soccer match between Liverpool and AFC Bournemouth at Anfield, in Liverpool, England, Saturday August 19, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ AP

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρώσει άλλη μία μεταγραφή στον χώρο της μεσαίας γραμμής η Λίβερπουλ, στην εκπνοή του "μεγάλου παζαριού".

Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του άσου της Ράιαν Χράβενμπερχ αντί του ποσού των 45.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Χράβενμπερχ βρίσκεται στη λίστα του Κλοπ από την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου, με τον Γερμανό τεχνικό όμως να βάζει ως προτεραιότητα άλλες λύσεις, όπως αυτές των Μόϊσες Καϊσέδο και Ρομέο Λάβια, παίκτες οι οποίοι όμως κατέληξαν στην Τσέλσι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τελείωσε το σίριαλ, αυτή είναι η επόμενη ομάδα του Λεονάρντο Μπονούτσι

Χαμός με τον Άμραμπατ: Αντίπαλος της Γιουνάιτεντ πάει να "κλέψει" τον Μαροκινό λίγο πριν τη λήξη

LIVE: Η τελευταία μέρα των μεταγραφών

News 24/7

24MEDIA NETWORK