Η μεγαλειώδης κίνηση της Άρσεναλ απέναντι στην Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις

Η Άρσεναλ σύμφωνα με δημοσίευμα έχει αποφασίσει να κινηθεί για τον Ντέκλαν Ράις τον Ιούνιο σεβόμενη την συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ.

West Ham's Declan Rice is mobbed by teammates as he celebrates towards his teams fans after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Southampton and West Ham United and at St Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Ντέκλαν Ράις έκανε κάτι που θα συζητηθεί (AP PHOTO/KIN CHEUNG)

Κερδίζει τις εντυπώσεις η Άρσεναλ εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό που μεταφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρόμανο αναφορικά με την υπόθεση της απόκτησης του Ντέκλαν Ράις.

Οι Λονδρέζοι, λοιπόν, είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για τον αρχηγό της Γουέστ Χαμ, αλλά δεν θα το κάνουν τώρα. Οι Κανονιέρηδες θα περιμένουν πρώτα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των συμπολιτών τους σε Αγγλία και Ευρώπη.

Θυμίζουμε πως η Γουέστ Χαμ παρότι έκανε μία κακή σεζόν στην Premier League έχει προκριθεί στον τελικό του Conference και στις 7 Ιουνίου θα διεκδικήσει τον τίτλο με αντίπαλο την Φιορεντίνα. Η Άρσεναλ προφανώς δεν θέλει να προκαλέσει χάος και θα πάει με ηρεμία να πετύχει το μεγάλο deal.

Το συμβόλαιο του Ράις εκπνέει το 2024, αλλά τα Σφυριά δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους αξιώνοντας για τον καλύτερό τους παίκτη 100.000.000 ευρώ και βάλε...

Διαβάστε περισσότερα

Η "τρελή" αποζημίωση που πρέπει να πληρώσει ο Σπαλέτι για να φύγει από την Νάπολι

Ανάσα για την Μίλαν ο τρόπος με τον οποίο πάει να πάρει η Ρεάλ τον Μπέλιγχαμ

Μπαρτσελόνα: Πανάκριβο το μανίκι των Μπλαουγκράνα, αυτά πληρώνει ο νέος χορηγός

News 24/7

24MEDIA NETWORK