Η "τρελή" αποζημίωση που πρέπει να πληρώσει ο Σπαλέτι για να φύγει από την Νάπολι

Οι τάσεις φύγεις του Σπαλέτι από την Νάπολι για να μετουσιωθούν σε πράξη θα πρέπει ο Ιταλός κόουτς να πληρώσει πολλά.

Napoli's head coach Luciano Spalletti, left, celebrates with team players as they won the Serie A soccer match between AC Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 19, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Κρίση! Η Νάπολι κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να είναι ο αρχιτέκτονας αυτής της τεράστιας επιτυχίας. Η ομάδα του Αουρέλιο, πάντως, χωρίς να κάτσει στο τραπέζι με τον κόουτς Σπαλέτι εξάσκησε την οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του και το επέκτεινε έως το 2024.

Ο Σπαλέτι δεν συζήτησε ποτέ αναπροσαρμογή κι έτσι είναι ο εκτός πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της Serie A. Η πλευρά του έμπειρου τεχνικού θεώρησε unfair την όλη κατάσταση που δημιούργησε η διοίκηση κι έτσι τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία επικρατεί χαμός όσον αφορά την παραμονή ή μη του 64χρονου.

Ωστόσο, το να σηκωθεί και να φύγει ο Σπαλέτι από την Νάπολι έτσι απλά δεν είναι εύκολο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα ο πρωταθληματικός προπονητής εάν αποφασίσει να σπάσει τη συμφωνία είναι υποχρεωμένος να καταβάλει στην ομάδα του το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 8.000.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Αυτόν τον παικταρά ζήτησε ο Εμπαπέ για τη θέση του φορ

Η Γιουνάιτεντ ζει τ' όνειρό της ανανεώνοντας το πιο "δύσκολο" σύμβολαιο

Οι Σαουδάραβες "ξέφυγαν", δίνουν ποσό άνευ προηγουμένου για τον Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK