Μπαρτσελόνα: Πανάκριβο το μανίκι των Μπλαουγκράνα, αυτά πληρώνει ο νέος χορηγός

Η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε νέο χορηγό για το μανίκι της φανέλας της και τα χρήματα που θα λάβει το επόμενα χρόνια είναι εξαιρετικά.

Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 29, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι AP

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τρόπο να αυξήσει τα έσοδά της και σύμφωνα με την Mundo Deportivo πέτυχε δυνατό deal για το χορηγό που θα διαφημίζεται στο μανίκι της φανέλας των Μπλαουγκράνα.

Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί συμφώνησαν με πασίγνωστη ολλανδική εταιρεία ηλεκτρικών ειδών για τα επόμενα χρόνια και όπως αναφέρει το παραπάνω Μέσο οι πληρωμές θα έχουν ως εξής:

Το πρώτο χρόνο στα ταμεία της Μπάρτσα θα μπουν 8.000.000 ευρώ, έπειτα 10.000.000 ευρώ και στην τριετία άλλα 12.000.000 ευρώ. Εάν οι δύο πλευρές συνεχίσουν τότε για τον τέταρτο και τον πέμπτο χρόνο συνεργασίας αναμένονται να μπουν 12 εκατ. ευρώ και 14.000.000 ευρώ αντίστοιχα.

Στη συμφωνία υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι που θα αυξήσουν κι άλλο τα έσοδα από το συγκεκριμένο deal, πιθανότατα με άλλα 14.000.000 ευρώ. Επίσης, το brand θα τοποθετήσει και νέα matrix στο Καμπ Νου με κόστος 4.000.000 ευρώ το καθένα. Καθόλου άσχημα για την Μπαρτσελόνα που αναζητά "ενέσεις" στα έσοδά της.

Διαβάστε περισσότερα

Η "τρελή" αποζημίωση που πρέπει να πληρώσει ο Σπαλέτι για να φύγει από την Νάπολι

Νάπολι: Και δεν είναι μόνο ο Σπαλέτι, κλείνει στην Γιουβέντους ο άνθρωπος κλειδί της ομάδας

Κρίση στη Νάπολι: Η λίστα των υποψήφιων διαδόχων του Σπαλέτι με μπόλικες εκπλήξεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK