Η μεγάλη "καψούρα" των κορυφαίων της Premier League μίλησε ανοιχτά για Ρεάλ Μαδρίτης

Ένας από τους παίκτες που απασχόλησε και απασχολεί τις καλύτερες ομάδες της Premier League θέλει να παίξει στην Ρεάλ.

Ecuador's Moises Caicedo reacts after the World Cup group A soccer match between the Netherlands and Ecuador at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Friday, Nov. 25, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Μοϊσές Καισέδο στην αναμέτρηση του Εκουαδόρ με την Ολλανδία AP

Το Γενάρη είχε γίνει σίριαλ με την υπόθεση του Μοϊσές Καϊσέδο και τη μετακίνησή του ή όχι από την Μπράιτον. Οι Άρσεναλ και Τσέλσι μπήκαν δυναμικά στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή προσφέροντας πάρα πολλά εκατομμύρια, αλλά καμία από τις δύο δεν κατάφερε να πείσει την ομάδα του Ντε Τζέρμπι.

Αρκετούς μήνες μετά ο Καϊσέδο μίλησε για το μέλλον του υπογραμμίζοντας πόσο πολύ θέλει να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης: "Μου αρέσει η Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν πάντα το όνειρό μου να παίξω στην Ρεάλ Μαδρίτης. Κάνω πολύ καλά πράγματα τώρα. Οπότε γιατί να μην πάρω μεταγραφή στην Ρεάλ μία μέρα και να κερδίσω το Champions League. Είναι το μεγάλο μου όνειρο".

Θυμίζουμε πως οι Κανονιέρηδες είχαν φτάσει να δίνουν 80.000.000 ευρώ στην Μπράιτον, αλλά επειδή δεν βρέθηκε άκρη κατέληξαν στην περίπτωση του Ζορζίνιο ο οποίος δεν χωρούσε στη νέα εποχή της Τσέλσι.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την Τσέλσι

"Χιονίζει" το deal-βόμβα του Ρομπέρτο Φιρμίνο, άλλες οι προτεραιότητες

Ελληνική απειλή στον πάγκο της Τσέλσι για τον Ποτσετίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK