Ελληνική απειλή στον πάγκο της Τσέλσι για τον Ποτσετίνο

Ο Ποτσετίνο έχει γίνει το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την Τσέλσι ενώ στη λίστα των Μπλε μπήκε κι ένα πρόσωπο με αέρα ελληνικό.

PSG's head coach Mauricio Pochettino attends a media conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, Feb. 14, 2022. Paris Saint Germain will play its Champions League round of 16, first leg, soccer match against Real Madrid on Tuesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσέτινο (AP PHOTO/FRANCOIS MORI)

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έπειτα από το διπλό ναυάγιο με τους Νάιγκελσμαν και Λουίς Ενρίκε έχει γίνει το απόλυτο φαβορί για να κάτσει στον Μπλε πάγκο. Βέβαια, σύμφωνα με τους Άγγλους και ο Κομπανί που ανέβασε αέρα την Μπέρνλι βρίσκεται στη σχετική λίστα της ομάδας.

Και εκτός από τον Κομπανί αλλό ένα όνομα έκπληξη φέρεται να έχει μπει στην shortlist. Όνομα συνδεδεμένο με την Ελλάδα. Ο λόγος για τον Άγγελο Ποστέκογλου, αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο Guardian τονίζοντας ότι ο κόουτς της Σέλτικ είναι από τα προφίλ που εξετάζει τη Τσέλσι.

Ο 57χρονος προπονητής οδηγεί την Σέλτικ από το '21 και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2023. Ο Ποστέκογλου με τους Σκωτσέζους έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα και πάει για το δεύτερο, ενώ παράλληλα έχει κατακτήσει και δύο League Cup.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την Τσέλσι

Φιρμίνο: Βόμβα! Έκλεισε στην Μπαρτσελόνα

Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τεν Χαχ για αντι-Μαγκουάιρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK