Η Μίλαν καιγόταν για πορτιέρε κι τον έκλεισε για το καλοκαίρι

Μεταγραφική προτεραιότητα για την Μίλαν ήταν η απόκτηση ενός πορτιέρε και οι Ροσονέρι καθάρισαν το θέμα για το καλοκαίρι.

IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - ICC ambassadors Paolo Maldini, left, Sir Alex Ferguson and Stephen Ross, co-founder RSE Ventures, right, watch the 2017 International Champions Cup presented by Heineken launch on Tuesday, March 21, 2017, in New York. (Adam Hunger/AP Images for International Champions Cup)
Ο Μαλντίνι παρέα με τον Φέργκιουσον ADAM HUNGER/AP IMAGES

Η Μίλαν αρχίζει και κλείνει μέτωπα με το κορυφαίο, βέβαια, να παραμένει ανοιχτό κι αυτό δεν είναι άλλο από την επέκταση του συμβολαίου του Ραφαέλ Λεάο.

Οι Ροσονέρι, πάντως, ξεμπέρδεψαν από τώρα για το καλοκαίρι όσον αφορά στην απόκτηση ενός αξιόπιστου τερματοφύλακα ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από τον Μάικ Μενιάν. Και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο υπάρχει deal με Ιταλό πορτιέρε.

Πρόκειται για τον Μάρκο Σπορτιέλο που έχει συμφωνήσει με τους Πρωταθλητές Ιταλίας και θα υπογράψει την 1η Ιουλίου ως ελεύθερος από τον Αταλάντα. Ο Σπορτιέλο είναι 30 ετών, δεν έχει κληθεί ποτέ στην πρώτη εθνική ομάδα, αλλά θεωρείται από τους καλούς τερματοφύλακες στη γειτονική χώρα.

Στην Αταλάντα ανήκει από το 2012 ενώ έχει περάσει ως δανεικός και από τις Κάπρι, Φιορεντίνα, Φροζινόνε.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι συμβόλαιο: Ο πατέρας του Λίο τα είπε με την Παρί και αποφάσισαν να τα ξαναπούν

Ρεάλ: Η μεγάλη ανακοίνωση του Αντσελότι για τον Μπενζεμά

Σάρωσε με την Λέστερ, πουλήθηκε 40Μ και στα 32 του δεν βρίσκει ομάδα να πάει

News 24/7

24MEDIA NETWORK