Μέσι συμβόλαιο: Ο πατέρας του Λίο τα είπε με την Παρί και αποφάσισαν να τα ξαναπούν

Σύμφωνα με τον Ρομάνο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Μέσι - Παρί, αλλά το θέμα της ανανέωσης δεν τελείωσε.

Lionel Messi, right, and PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi hold Messi's jersey Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi said he's been enjoying his time in Paris "since the first minute" after he signed his Paris Saint-Germain contract on Tuesday night. The 34-year-old Argentina star signed a two-year deal with the option for a third season after leaving Barcelona. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μέσι με τον Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού (σ.σ. έπονται κι άλλα) ανάμεσα στον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε και τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν. Θέμα συζήτησης οι πιθανότητες της ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού. Οι δύο πλευρές τα είπαν και αποφάσισαν να τα ξαναπούν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, άρα del δεν υπάρχει.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ στο Tweet του υποστηρίζει πως θ' ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις για να κανονιστούν μεταξύ άλλων η διάρκεια του νέου συμβολαίου, οι αμοιβές του Λίο κι άλλες λεπτομέρειες. Επί της ουσίας, πάντως, η όλη υπόθεση παραμένει στον αέρα.

Αρκετοί έκαναν λόγο για καλή διάθεση, προφορική συμφωνία, αλλά όπως βλέπουμε μέσω του Ρομάνο, αυτή τη φορά, οι δύο πλευρές έχουν μπόλικα πράγματα μπροστά τους για να συμφωνήσουν και δεν μιλάμε για ένα απλό συμβόλαιο, όλη η κουβέντα γίνεται για τη συμφωνία που θα κάνει -εάν την κάνει- ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Θυμίζουμε πως η Παρί έχει βγάλει βιτρίνα τον Νεϊμάρ και περιμένει υποψήφιους αγοραστές. Η Parisien, μάλιστα, έγραψε πως έγινε κι άλλο ραντεβού πρόσφατα: Αυτό του ιδιοκτήτη της Τσέλσι με τον Νάσερ Αλ-Κελαϊφί με σκοπό να συζητηθεί πώς μπορεί να γίνει του Βραζιλιάνου στους Λονδρέζους.

Διαβάστε περισσότερα

Σάρωσε με την Λέστερ, πουλήθηκε 40Μ και στα 32 του δεν βρίσκει ομάδα να πάει

Αντσελότι: Στα "μαχαίρια" με την ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας, θέλει να τον διώξει άμεσα

Έγινε το μεγάλο ραντεβού για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK