Σάρωσε με την Λέστερ, πουλήθηκε 40Μ και στα 32 του δεν βρίσκει ομάδα να πάει

Χάλασε κόσμο το 2016 ως βασικό κεφάλαιο της μυθικής Λέστερ του Ρανιέρι, αλλά στα 32 του πλέον παραμένει άνεργος από το καλοκαίρι.

Leicester's Danny Drinkwater celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 15, 2016.(AP Photo/Frank Augstein)
Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ DANNY DRINKWATER

Το 2016 η Λέστερ πετύχαινε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου κατακτώντας την Premier League. Μαέστρος αυτής της γιγάντιας επιτυχίας ο Κλαούντιο Ρανιέρι ο οποίος μ' ένα εξαιρετικό σύνολο κατάφερε το απίθανο για πολλούς.

Εκ των ποδοσφαιριστών που διακρίθηκαν από εκείνη τη φουρνιά ήταν ο Ντάνι Ντρινκγουότερ, ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος εξαργύρωσε τη μυθική σεζόν των Αλεπούδων με μεταγραφή 40.000.000 ευρώ στην Τσέλσι.

Έπειτα, καταστροφή. Ο Άγγλος δεν κατάφερε ποτέ να γίνει κομμάτι των Μπλε, δεν έπαιξε κι ακολούθησαν οι διαδοχικοί δανεισμοί του σε Μπέρνλι, Άστον Βίλα, Κασίμπασα και Ρέντινγκ. Ούτε σε κάποια από αυτές τις ομάδες, όμως, ο Ντρινκγουότερ έκανε κάτι για να δουλέψει για το επόμενο αφεντικό του.

Το καλοκαίρι η Τσέλσι τον αποδέσμευσε, ο 32χρονος πια διεθνής είχε δύο μεταγραφικά παράθυρα για να βρει ομάδα και τελικά βρίσκεται στο πουθενά. Ο Πρωταθλητής Αγγλίας, λοιπόν, είναι χωρίς ομάδα και παραμένει άγνωστο τι πρόκειται να συμβεί με την καριέρα του.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Έτοιμη να δώσει παικταρά για να αγοράσει Κβαρατσχέλια

Αντσελότι: Στα "μαχαίρια" με την ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας, θέλει να τον διώξει άμεσα

Τσέλσι: Δαπάνησε 360 εκατ. τον χειμώνα, έτοιμη να δώσει άλλα 150 το καλοκαίρι για κορυφαίο στόχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK