Η Μπάγερν αλλάζει τα δεδομένα για Μανέ και δυσκολεύει τους πάντες

Την τιμή πώλησης του Μανέ στα 32.000.000 ευρώ ανέβασε η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με ανάρτηση του Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Bayern's Sadio Mane sits on the bench before the Champions League quarter final second leg soccer match between Bayern Munich and Manchester City, at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Σαντιό Μανέ με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Σαντιό Μανέ στη Μπάγερν Μονάχου μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Τόμας Τούχελ πως όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Η Μπάγερν έχει θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση του Χάρι Κέιν, για τον οποίο ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση αλλά για να βρει τα χρήματα χρειάζεται πωλήσεις, με τον Μανέ να είναι μέσα στις πρώτες επιλογές.

Η γερμανική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και έτσι αποφάσισε να ανεβάσει τη τιμή πώλησης του Μανέ από τα 20 στα 32.000.000 ευρώ και περιμένει την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Σαουδάραβες μίλησαν με τον Μανέ χωρίς ωστόσο να πέσει στο τραπέζι κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του, κάτι που αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε πως ο Μανέ σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε ξεκαθαρίσει πως πρώτος του στόχος είναι η παραμονή στο κορυφαίο επίπεδο και την Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφική περίοδος: Αυτές είναι οι οκτώ πιο γενναιόδωρες ομάδες του μεγάλου παζαριού

Ίσκο: Αποκάλυψε πως γνωστός τεχνικός διευθυντής τον έπιασε από τον λαιμό

Τουρκία, μεταγραφές: Ξεκίνησε να γίνει ο νέος Λεβαντόφσκι, έφτασε 28 και θα παίξει στην Μπασακσεχίρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK