Η Μπάγερν ανοίγει τον φάκελο των ανανέωσεων: Κλείδωσε το πρώτο deal

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί και επίσημα η παραμονή του Σβεν Ούλραϊχ στην Μπάγερν Μονάχου και για την ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Μπάγερν ανοίγει τον φάκελο των ανανέωσεων: Κλείδωσε το πρώτο deal
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Μόνο λίγα δεν είναι τα συμβόλαια παικτών της Μπάγερν Μονάχου που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες της ομάδας να προσπαθούν να διευθετήσουν κάποια εξ αυτών πριν από την ολοκλήρωση του 2023.

Στη λίστα αυτή ανήκει και το όνομα του Σβεν Ούλραϊχ ο οποίος, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Βαυαρούς, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να αναφέρει σε δηλώσεις του πως δεν αποκλείεται το deal να επισημοποιηθεί πριν από το τέλος του 2023.

"...Έχω ένα καλό προαίσθημα πως η συμφωνία θα μπορεί να επισημοποιηθεί σύντομα. Ίσως τις επόμενες εβδομάδες, πριν από τα Χριστούγεννα..."

Θυμίζουμε πως στο τέλος της σεζόν λήγουν και τα συμβόλαια των Μάνουελ Νόιερ και Τόμας Μίλερ, με τις δύο σημαίες της γερμανικής ομάδας να έχουν ξεκαθαρίσει σε τοποθέτησή τους πως θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν ποδόσφαιρο και την ερχόμενη σεζόν, πετώντας ουσιαστικά το μπαλάκι στη Μπάγερν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώην παίκτης της Σίτι "πετάει" φωτιές με την Άστον Βίλα και ο Έμερι έσβησε άμεσα τα όνειρα του Αρτέτα

Η Ρεάλ αφήνει στην άκρη τον Ικάρντι γιατί έχει άλλον στόχο

Ο Ντε Μπρόινε πήγε για F1 και έκανε μεγάλη αποκάλυψη για το come back του

News 24/7

24MEDIA NETWORK