Η Μπάγερν απειλεί να στερήσει ένα μηνιάτικο από τον Νόιερ, χαλαρός ο Γερμανός που θα πάρει 19,4 εκατ.

Κυκλοφορεί πως το διοικητικό επιτελείο της Μπάγερν είναι τόσο εκνευρισμένο με τον κάπτεν Νόιερ που θέλει να τον τιμωρήσει.

Bayern goalkeeper Manuel Neuer kneels during a training session prior to the second leg Champions League quarterfinal soccer match between Bayern Munich and Villareal in Munich, Germany, Monday, April 11, 2022. Bayern will face Villareal on Tuesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Μάνουελ Νόιερ AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Μπάγερν Μονάχου απέλυσε τον προπονητή τερματοφυλάκων με τον αρχηγό Νόιερ ωσάν άλλος Κριστιάνο Ρονάλντο να δίνει συνέντευξη και να μιλάει αρνητικά για την ομάδα του και την απόφαση που πήρε για τον κόουτς Ταπάλοβιτς. Ο Καν και η παρέα του όμως στράβωσαν με τα λεγόμενα του εμβληματικού κίπερ.

Δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο αναφέρουν πως η διοίκηση σκέφτεται να τιμωρήσει τον Μάνουελ Νόιερ με πρόστιμο για τα λεγόμενά του στερώντας του έναν μισθό. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής το '14 παίρνει το χρόνο 21.000.000 ευρώ, άρα οι Βαυαροί εάν κάνουν πράξη αυτό που βγαίνει προς τα Μέσα, τότε θα του κρατήσουν 1,6 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Νόιερ στην ξεκούρασή του μετά από το Μουντιάλ 2022 τραυματίστηκε κάνοντας σκι και η Μπάγερν προχώρησε στην απόκτηση του Ζόμερ για να καλύψει το κενό του.

Διαβάστε περισσότερα

Ολλανδία: Δεν ξανάγινε αυτό που έφτιαξαν στην Eredivisie οι Παυλίδης - Δουβίκας

Από τα σαλόνια των Ρεάλ και Παρί στη μάχη της σωτηρίας σε σχεδόν χρεοκοπημένη ομάδα

Η θυγατρική της Σίτι στην Μελβούρνη με 150 χιλιάρικα αγόρασε παίκτη που σε 108 ματς έκανε 91 γκολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK