Η Μπάγερν κάνει γερό μπάσιμο για το wonderkid από την Σουηδία που θέλει ο Τσάβι

Γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Λούκας Μπέργκβαλ είναι πρόθυμη να κάνει η Μπάγερν Μονάχου. Τον παίκτη τσεκάρει εδώ και καιρό ο Ντέκο για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Η Μπάγερν κάνει γερό μπάσιμο για το wonderkid από την Σουηδία που θέλει ο Τσάβι
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Σχεδόν όλη η Ευρώπη φέρεται πως έχει στη λίστα της τον Λούκας Μπέργκβαλ, τον 17χρονο Σουηδό αστέρα της Τζούγκαρντεν που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Σουηδίας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το SkySportsGermany και αναπαράγει η MundoDeportivo, για τον ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει πλέον, μετά τις Μπαρτσελόνα και Άιντραχτ, και η Μπάγερν Μονάχου η οποία μάλιστα φέρεται πρόθυμη να καταθέσει και επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τόμας Τούχελ ετοιμάζεται να καταθέσει προσφορά κοντά στα 9.000.000 ευρώ για τον παίκτη, όσα δηλαδή ζητά ο σύλλογος από την Σουηδία για να πει το "ναι" στην παραχώρησή του, χρήματα τα οποία η Μπάρτσα δύσκολα μπορεί να φτάσει λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP.

Πάντως και οι μπλαουγκράνα αναμένεται να καταθέσουν άμεσα την προσφορά τους με σκοπό να εξασφαλίσουν την έλευση του παίκτη στη Βαρκελώνη από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως ο 17χρονος αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ ενώ το συμβόλαιό του με την Τζούγκαρντεν εκπνέει το 2025, χωρίς, προς το παρόν, να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωσή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ έστειλε δανεικό και στη Μπενφίκα, πόσα παίρνει από το deal

Ρονάλντο: Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές αυτοκίνητο του CR7 αξίας σχεδόν 500k

Η Ρεάλ αποκλείστηκε από την Ατλέτικο και για άλλη μία χρονιά έμεινε μακριά από το όνειρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK