Ο Μουρίνιο καλά καλά δεν έφυγε από την Ρόμα και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα

Σε προφορική συμφωνία με την Αλ Σαμπάμπ έχει έρθει ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σαουδική Αραβία.

Roma's head coach Jose Mourinho sits on the bench prior to the start of the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Denes Erdos)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα AP

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φέρεται πως βρήκε ο Ζοσέ Μουρίνιο λίγες μέρες μετά από την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρόμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αραβικό μέσο ενημέρωσης Asharq Al-Awsat η Αλ Σαμπάμπ έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο προπονητή προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.

Μάλιστα οι δύο πλευρές φέρεται πως ήδη έχουν καταστρώσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου με τον Special One να δεσμεύεται για την απόκτηση διεθνών παικτών σε όλες τις θέσεις.

Θυμίζουμε πως ο Μουρίνιο όταν ακόμα ήταν προπονητής της Ρόμα, είχε αναφέρει σε δηλώσεις του πως στόχος του είναι μία μέρα να βρεθεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Πάντως για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Αλ-Σαμπάμπ ο "Μου" θα πρέπει από τον πάγκο της να αποχωρήσει ο Ίγκορ Μπίσκαν ο οποίος κοουτσάρει τον σύλλογο από τον περασμένο Οκτώβριο ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2026

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου μετά τον στόπερ πάει και για εξτρέμ, ποιος ο νο1 στόχος

Ρονάλντο: Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές αυτοκίνητο του CR7 αξίας σχεδόν 500k

Η Χάιντουκ έφερε τον έναν θρύλο με 1 ευρώ και τώρα έκλεισε τον άλλον... τραυματία

News 24/7

24MEDIA NETWORK