Η Χάιντουκ έφερε τον έναν θρύλο με 1 ευρώ και τώρα έκλεισε τον άλλο... τραυματία

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις της Χάιντουκ Σπλιτ με την Τότεναμ προκειμένου ο Ιβάν Πέρισιτς να επιστρέψει στην ομάδα από την Κροατία 18 ΄χρόνια μετά από την αποχώρησή του.

Η Χάιντουκ έφερε τον έναν θρύλο με 1 ευρώ και τώρα έκλεισε τον άλλο... τραυματία
Ο Ιβάν Πέρισιτς με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας AP

Έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, σχεδόν 18 χρόνια μετά από την αποχώρησή του, είναι ο Ιβάν Πέρισιτς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο Άγγελος Ποστέκογλου έδωσε το τελικό "οκ" και ο Κροάτης μέσος αναμένεται να επιστρέψει στην Χάιντουκ Σπλιτ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του με τα "σπιρούνια".

Θυμίζουμε πως ο Πέρισιτς από τον περασμένο Σεπτέμβριο βρίσκεται εκτός δράσης λόγω ρήξης χιαστού κάτι που σημαίνει πως η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται περίπου στα μέσα Απρίλη.

Ο Πέρισιτς εντάχθηκε στην Τότεναμ το καλοκαίρι του 2022 ως ελεύθερος από την Ίντερ ενώ στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί και στις Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ.

Μάλιστα, είναι μέλος και της χρυσής γενιάς της εθνικής Κροατίας η οποία έλαβε μέρος στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 κόντρα στη Γαλλία και κατέλαβε την 3η θέση σ' αυτό του Κατάρ.

Για την ιστορία, η Χάιντουκ φέρεται πως έχει αποφασίσει να κάνει στροφή στο παρελθόν καθώς πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν και με τον Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος μάλιστα θα λαμβάνει μηνιαίως μόλις 1 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Ενρίκε στέλνει στην πόρτα της εξόδου παίκτη που ο Κελαϊφί χρυσοπλήρωσε

Λίβερπουλ: Το "10" του Κλοπ θέλει να μείνει για χρόνια στο Άνφιλντ και σχεδιάζει το πρώτο του τατού

Ρεάλ: Ο Αντσελότι έπεισε τον αντι-Κουρτουά αλλά ο Πέρεθ παραμένει αμέτοχος

News 24/7

24MEDIA NETWORK