Ιμπραχίμοβιτς: Ανέλαβε δράση για τα καλά ο Ζλάταν στη Μίλαν, οι πρώτες του ενέργειες

Στο προπονητικό κέντρο της Μίλαν βρέθηκε για πρώτη φορά από το νέο του πόστο ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ποια τα επόμενα βήματά του.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts after his last game for the club at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποθεώνεται AP

Την απόφαση να επιστρέψει στη Μίλαν από άλλο πόστο αυτή τη φορά πήρε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στα 42 του χρόνια.

Ο Σουηδός βρίσκεται πλέον στο πλευρό του γκρουπ Red Bird που έχει στην κατοχή του την ομάδα και θα έχει τον ρόλο συμβούλου, προχωρώντας ήδη στις πρώτες του ενέργειες.

Συγκεκριμένα, ο Ίμπρα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Ροσονέρι και συνομίλησε με τους παίκτες αλλά και το υπόλοιπο σταφ ενώ θα ταξιδέψει με την αποστολή και στην αναμέτρηση με την Σαλερνιτάνα για την Serie A.

Ο Ζλάταν γνωρίζει όσο λίγοι το εσωτερικό της Μίλαν και στόχος του είναι να καταφέρει να βελτιώσει το υπάρχον κλίμα το οποίο δεν είναι και το καλύτερο, με το μέλλον μάλιστα του προπονητή της ομάδας, Στέφανο Πιόλι μόνο βέβαιο να μην μοιάζει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λεβερκούζεν συνεχίζει την πορεία για σεμινάριο με 4αδα "φωτιά"

Ο μικρός Εμπαπέ βαδίζει στα χνάρια του αδερφού του και έγραψε ιστορία πριν κλείσει τα 16

Μπαρτσελόνα: Αυτός είναι ο νέος εκλεκτός για αντι-Γκάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK