Η Μπάγερν βάζει το μαχαίρι στο λαιμό της Ρεάλ και ζητάει αστρονομικό ποσό για να τον πουλήσει

'Οποιος νόμιζε πως η Ρεάλ θα πάρει εύκολα τον Ντέιβις από την Μπάγερν έπεσε έξω αφού οι Βαυαροί φέρονται να ζητούν από τους Μαδριλένους πάρα πολλά χρήματα για να προχωρήσουν στην πώληση.

Bayern's Alphonso Davies plays the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Αλφόνσο Ντέιβις AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Η υπόθεση του Αλφόνσο Ντέιβις έμοιαζε με piece of cake για την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σύμφωνα με την Bild η Μπάγερν Μονάχου θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της στην υπόθεση του Καναδού world class αριστερού μπακ. Οι Μαδριλένοι φέρεται βάσει δημοσιευμάτων να τα έχουν βρει με τον παίκτη, ωστόσο με τους Βαυαρούς φαίνεται ότι το θέμα πάει άλλου...

Η Bild, λοιπόν, αναφέρει ότι η Μπάγερν όταν της χτυπήσει την πόρτα η Ρεάλ για τον Ντέιβις θα ζητήσει 70.000.000 ευρώ! Κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει ότι οι Γερμανοί ζητούν τα διπλά απ' αυτά που φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει η Ρεάλ, δηλαδή κάπου στα 35.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο του Ντέιβις εκπνέει το '25 και η πλευρά του ποδοσφαιριστή στη συνάντηση που έγινε με τους αρμόδιους στην Μπάγερν δεν έδειξε διάθεση επέκτασης, περισσότερο όρεξη για να φύγουν είχαν καθώς αυτό εισέπραξαν οι άνθρωπο της ομάδας και βγήκε στη δημοσιότητα.

Η Λίβερπουλ δουλεύει για την επόμενη σεζόν χωρίς τον Κλοπ: Βρήκε τον "νέο Μασεράνο" και πληρώνει...

Παλιά δεν είχε στον ήλιο μοίρα και τώρα απολύει προπονητή επειδή κοιτά μόνο Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK