Η Μπάρτσα δίνει τιμητικά 7 εκατομμύρια μεικτά στη "σημαία" της

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε προσφορά στον Σέρχιο Μπούσκετς για να τον κρατήσει στο Καμπ Νου. Ο παίκτης μπορεί να βρει περισσότερα.

Polish forward Robert Lewandowski, right, and FC Barcelona president Joan Laporta react, during the official presentation after signing for FC Barcelona, in Barcelona, Spain, Friday, Aug. 5, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Λαπόρτα με τον Λεβαντόφσκι (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Μπαρτσελόνα, Τσάβι είναι άπαντες σύμφωνοι πως ο Σέρχιο Μπούσκετς πρέπει να παραμείνει στο κλαμπ, αφού είναι ο τελευταίος της μεγάλης γενιάς και η παρουσία του στα αποδυτήρια έχει να προσφέρει πολλά στους νεότερους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με την καταλανική SPORT γι' αυτή την υπηρεσία η Μπάρτσα έχει προσφέρει στον Ισπανό νέο συμβόλαιο αξίας 7.000.000 ευρώ μεικτά, χρήματα, όμως, λίγα σε σύγκριση με αυτά που μπορεί να βρει αυτός ο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής σε εξωτικά μέρη, παρότι 35άρης πλέον.

Ο Μπούσκετς έχει ακουστεί για την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά η ομάδα που μοιάζει ως φαβορί για την απόκτησή του εάν δεν υπογράψει με την Μπαρτσελόνα είναι η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ που πιέζει για το "ναι" εδώ και αρκετό καιρό.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντεσάμπ μίλησε για τον Μπενζεμά και ο Καρίμ τον χαρακτήρισε κλόουν

Η Παρί ήθελε από τον Γενάρη τον Μαγκουάιρ με πάνω από 50 εκατ. ευρώ

Φιρμίνο: Αυτοπροτάθηκε σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης

News 24/7

24MEDIA NETWORK