Η Μπάρτσα συνεχίζει τις πωλήσεις, ξεφορτώνεται και "ανεπιθύμητο" στόπερ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Κλερμέν Λανγκλέ έχει εκδηλώσει η Αλ Νασρ σύμφωνα με ανάρτηση του Νικολό Σίρα.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Oct. 20, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ AP

Έσοδα από παντού προσπαθεί να βρει η Μπαρτσελόνα προκειμένου να καταφέρει να κινηθεί με μεγαλύτερη ευκολία στην αγορά των μεταγραφών αντιμετωπίζοντας παράλληλα και τα ζητήματα με το FFP.

Ντεμπελέ και Κεσιέ άνοιξαν τον δρόμο των αποχωρήσεων για τις Παρί Σεν Ζερμέν και Αλ Αχλί αντίστοιχα, ενώ την πόρτα της εξόδου βλέπει κι άλλος άσος, ο οποίος βέβαια δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τσάβι.

Ο λόγος για τον Κλερμέν Λανγκλέ για τον οποίο έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, χωρίς όμως προς το παρόν να έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση ακόμα για την αγορά του.

Ο Λανγκλέ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Τότεναμ, η οποία παρά το αρχικό ενδιαφέρον, δεν θέλησε να προχωρήσει στην αγορά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα, η Αλ Νασρ προσφέρει στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026, με τις απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα να μην αναμένεται να κυμανθούν πάνω από τα 20.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λίβερπουλ επαναφέρει στόχο του Ιούνη για το 6αρι μετά τα "χουνέρια" της Τσέλσι

Μπάγερν: Ο Τούχελ βρήκε τον νέο εκλεκτό για τα γκολπόστ μετά την "χυλόπιτα" του Κέπα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK