Η Μπαρτσελόνα δεν είχε χρήματα για τον Έντρικ, αλλά χτυπάει τον ελεύθερο παικταρά Μουκοκό

Ο Έντρικ καταλήγει στην Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα βάζει μπρος για να κάνει δικό της τον Γιουσουφά Μουκοκό.

Dortmund's Youssoufa Moukoko in action during the German Bundesliga soccer match between Cologne and Dortmund at the RheinEnergieStadion stadium in Cologne, Germany, Saturday, March 20, 2021. (Marius Becker/Pool via AP)
Ο Γιουσουφά Μουκοκό SATURDAY, MARCH 20, 2021. (MARIUS BECKER/POOL VIA AP)

Οι ποδοσφαιριστές της Ντόρτμουντ βρίσκονται στο μεταγραφικό επίκεντρο.

Από τη μία ο Τζουντ Μπέλιγχαμ που φαντάζει ως φαβορί για να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ τα επόμενα χρόνια και από την άλλη το μεγάλο στοίχημα, Γιουσουφά Μουκοκό.

Στοίχημα ο Μουκοκό, διότι οι Γερμανοί ενδέχεται να τον παραχωρήσουν εντελώς δωρεάν, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία τους.

Και η SPORT γράφει ότι επειδή η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να μπει στη διεκδίκηση του Έντρικ, λόγω οικονομικών, με τον παίκτη να καταλήγει στην Ρεάλ Μαδρίτης αντί 72.000.000 ευρώ, θα εξετάσει όλες τις πιθανότητες για να κάνει δικό της τον Μουκοκό ο οποίος είναι μόλις 18 ετών και αναγνωρισμένος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο γεννημένος στο Καμερούν επιθετικός μετράει φέτος 23 συμμετοχές, έξι γκολ και έξι ασίστ, ενώ ήταν στις κλήσεις του Φλικ για το Μουντιάλ 2022.

Διαβάστε περισσότερα

Καμίνσκι: Ήθελε την Έβερτον, αγόρασε τον Παναιτωλικό

Βραζιλία: Έφτιαξαν το δικό τους Μέσι, τον λένε "Μεσίνιο" και τον θέλει όλη η Ευρώπη

Στο Ολλανδία - Αργεντινή ο Ντι Μαρία θέλει εκδίκηση από το χειρότερο αφεντικό της καριέρας του

News 24/7

24MEDIA NETWORK