Η Ρεάλ κλείνει ταλέντο μόλις 16 ετών με 72.000.000 ευρώ

Όλα δείχνουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει από τώρα δικό της τον Έντρικ και το 2024 θα τον φέρει στην ισπανική πόλη.

Palmeiras' Dudu, right, celebrates with teammate Endrick after scoring during a Brazilian soccer league match against Fortaleza in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Έντρικ έχει παίξει και έχει σκοράρει με την πρώτη ομάδα της Παλμέιρας (AP PHOTO/ANDRE PENNER)

Φαίνεται πως η Ρεάλ έχει τον απόλυτο έλεγχο της υπόθεσης απόκτησης (σ.σ. κάτι που άρχισε να φαίνεται από την Τρίτη 06/12) του νεαρού επιθετικού Έντρικ της Παλμέιρας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν που προσέφερε 93.000.000 ευρώ στη βραζιλιάνικη ομάδα τόσο για τον Έντρικ όσο και για το άλλο wonderkid, Εστεβάο έχει κάνει πίσω.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Παλμέιρας - Ρεάλ - Έντρικ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις οι οποίες πάνε σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται ντιλ τις επόμενες μέρες ίσως και ώρες. Βέβαια, ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να ενσωματωθεί στους Μαδριλένους όταν ενηλικιωθεί, δηλαδή το 2024.

Όσον αφορά στα ποσά αυτής τεράστιας μεταγραφικής επιτυχίας, η Ρεάλ θα πληρώσει 60.000.000 ευρώ στην Παλμέιρας, πλας την εφορία οπότε το ποσό θα εκτοξευθεί στα 72.000.000 ευρώ. Σχετικά με τις απολαβές του ποδοσφαιριστή δεν έχει δει κάτι το φως της δημοσιότητας.

Η ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022, το "Μπάγερν Μπλοκ" διαλύει τη Γερμανία

Φερνάντο Σάντος: Χάλασε τα σχέδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΜΜΑ: Αδιανόητη παραμόρφωση σε πόδι αθλητή

News 24/7

24MEDIA NETWORK