Η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύεται τρομερό ντόμινο και μπορεί να πάρει κορυφαίο μπακ

Η Μπαρτσελόνα μέσω του Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να βγει κερδισμένη στο κυνήγι που κάνει για ένα καλό δεξί μπακ.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez, right, greats Manchester City's head coach Pep Guardiola ahead of a charity friendly soccer match between Barcelona and Manchester City at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 24, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Γκουαρντιόλα και Τσάβι μαζί AP PHOTO/JOAN MONFORT

Αρκετούς μήνες τώρα η Μπαρτσελόνα έχει βγει στην αγορά και ψάχνει δεξί μπακ. Οι Καταλανοί συνδέθηκαν έντονα με τον Μπέντζαμιν Παβάρ, αλλά όπως φαίνεται ο παίκτης έχει κάνει στροφή, νιώθει ευτυχισμένος στο Μόναχο και θα παραμείνει εκεί με νέο συμβόλαιο.

Ωστόσο, οι Μπλαουγκράνα μπορούν να βγουν νικητές εξαιτίας του ντόμινο που έχει αρχίσει από τον Ιανουάριο με τα δεξιά μπακ.

Η SPORT αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Μπαρτσελόνα αναμένεται να πάει το καλοκαίρι για τον Ζοάο Κανσέλο, άρα ο Γκουαρντιόλα κάπως βοηθάει την αγαπημένη του ομάδα. Γιατί;

Διότι τελείωσε τον Κανσέλο και ο Πορτογάλος πήγε με δανεισμό στην Βαυαρία για να καλύψει το κενό του φευγάτου Παβάρ.

Τελικά, ο Γάλλος δεν θέλει να φύγει και ο Ζοάο έχει θέματα στην Μπάγερν που δεν έχουν εξηγηθεί στο 100%. Οι Γερμανοί παρουσιάζουν ως δεδομένο πως ο Νάιγκελσμαν δεν πρόκειται να δώσει την οψιόν αγοράς και ο 28χρονος μπακ θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ.

Με τον Γκουαρντιόλα στην Σίτι, δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή δεδομένων για τον Κανσέλο, οπότε κάπως έτσι θα μπει στο κόλπο για να πάρει τον ποδοσφαιριστή και να κλείσει το κενό.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντεσάμπ μίλησε για τον Μπενζεμά και ο Καρίμ τον χαρακτήρισε κλόουν

Η Παρί ήθελε από τον Γενάρη τον Μαγκουάιρ με πάνω από 50 εκατ. ευρώ

Φιρμίνο: Αυτοπροτάθηκε σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης

News 24/7

24MEDIA NETWORK