Η Μπαρτσελόνα κρατάει "φεσωμένο" τον Κίκε Σετιέν

Ο Κίκε Σετιέν μίλησε ως προπονητής της Βιγιαρεάλ και επανέλαβε πως η Μπαρτσελόνα του χρωστάει ακόμα χρήματα.

Villarreal coach Quique Setien interacts with a player ahead of the Europa Conference League Group C soccer match between Villarreal and Hapoel Beer-Sheva at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Κίκε Σετιέν AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Είναι μία ιστορία που κρατάει δύο χρόνια, αλλά σύμφωνα με τον Κίκε Σετιέν το πρόβλημα παραμένει άλυτο. Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να χρωστάει χρήματα στον πρώην προπονητή της ποδοσφαιρικής της ομάδας. Τα οικονομικά του συλλόγου της Καταλονίας παραμένουν σε άσχημη κατάσταση και το ν' ακούγεται πως χρωστάει χρήματα σε φυσικά πρόσωπα δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Ο Κίκε Σετιέν ως προπονητής της Βιγιαρεάλ εξέφρασε ξανά την πικρία του αναφορικά με τα χρωστούμενο της Μπάρτσα προς αυτόν: "Η Μπάρτσα ήταν η ομάδα που πάντα ονειρευόμουν να προπονήσω, και όταν ήμουν εκεί σκέφτηκα '...θα έπρεπε να είχα κάνει ό,τι έκανε ο Καμάτσο και να φύγω'... αν υπάρχουν πράγματα που δεν αθροίζονται, δεν πρέπει να είσαι υποκριτής και να φύγεις μακριά. Η Μπαρτσελόνα μου οφείλει χρήματα ακόμα" ήταν τα λόγια του Σετιέν.

Διαβάστε περισσότερα

Ετό για Ανρί: "Καλός, αλλά όχι στο επίπεδο μου. Καλύτερος ο Ανελκά"

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε ψάχνει ο "μίνι Καμπίπ", Χασμπούλα

Αγγλία: Πρόβλεψη φιάσκο, κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου με Άκπομ και Γουίλσιρ ηγέτη της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK