Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τον διάδοχο του Μπούσκετς και είναι μπερδεμένη

Η ώρα της διάδοχης κατάστασης στη θέση του Σέρτζιο Μπούσκετς πλησιάζει και η Μπαρτσελόνα εξετάζει δύο περιπτώσεις υποψηφίων αλλά δεν έχει πάρει ξεκάθαρη απόφαση.

Wolverhampton Wanderers' Ruben Neves, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Nottingham Forest at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Oct. 15, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Ρούμπεν Νέβες είναι ένας εκ των υποψηφίων AP PHOTO/RUI VIEIRA

Μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπαρτσελόνα να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σέρτζιο Μπούσκετς στη μεσαία γραμμή του Τσάβι. Σύμφωνα με όλα όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο οι μπλαουγκράνα έχουν προκρίνει δύο παίκτες ως υποψήφιους.

Ο πρώτος είναι ο Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς κι όπως φαίνεται στα ισπανικά ΜΜΕ οι διοικούντες την ομάδα είναι 50-50. Υπάρχουν θαυμαστές του 25χρονου Πορτογάλου στο κλαμπ, αλλά ομοφωνία δεν διαπλέται μέχρι στιγμής. Μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Νέβες πιθανόν να φτάσει στα 50.000.000 ευρώ αποζημίωση στην ομάδα του. Ο ατζέντης του Νέβες, Ζόρζε Μέντες έχει άριστες σχέσεις και με τις δύο ομάδες και παρουσιάζεται θετικός στη μετακίνηση αυτή.

Δεύτερος, νεότερος και πολλά υποσχόμενος είναι ο 23χρονος Μάρτιν Ζουμπιμέντι της Ρεάλ Σαραγόσα. Ο Ισπανός δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση, αφού πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του έως το 2027 και πρόσφατα απάντησε στις φήμες περί Μπάρτσα πως είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα του ενώ στο συμβόλαιο του έχει γραφτεί πως υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 60.000.000 ευρώ.

Στο ρόστερ, φυσικά, υπάρχει και ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, ωστόσο οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα παρουσιάζονται αποφασισμένοι για μία ακόμα κίνηση στο κέντρο με πιο έντονα τα χαρακτηριστικά του εξαριού.

Διαβάστε περισσότερα

Φως στο Τούνελ: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Ζιντάν

"Χρυσάφι" στα πόδια των προπονητών, τα αστρονομικά ποσά που έχουν πληρωθεί για μεταγραφή κόουτς

Ο Ρονάλντο προτιμά να γίνει συμπαίκτης με Κβαρατσχέλια στην Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK