Κόστισε 65 εκατομμύρια σε μεγάλο ανταγωνιστή και τώρα η Τότεναμ αποφασίζει για την τύχη του

Από την ευκαιρία για εκτόξευση στην προσπάθεια του για μία θέση στους "Σπέρς".

Tottenham's Richarlison, left, and Tottenham's Harry Kane celebrates their victory in the Champions League soccer match between Tottenham Hotspur and Olympique de Marseille at Tottenham Hotspur stadium, in London, England, Wednesday, Sept. 7, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
(AP Photo/Ian Walton) AP

Η Τότεναμ μετά την μεταγραφή του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου χρειαζόταν έναν αξιόπιστο επιθετικό για να πλαισιώσει τον Ριτσάρλισον ο οποίος φέτος βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Ο άλλοτε όμως περιζήτητος Γερμανός επιθετικός δεν κατάφερε να αξιοποιήσει στο έπακρο την δεύτερη ευκαιρία του στην Premier League.

Ο Τίμο Βέρνερ δόθηκε δανεικός από την Λειψία στην Τότεναμ, ωστόσο ακόμη δεν έχει πείσει. Ο ίδιος φέρεται να είναι ευχαριστημένος στο Λονδίνο και επιθυμεί να παραμείνει και μετά το τέλος της σεζόν. Η διοίκηση της Τότεναμ δεν έχει καταλήξει ακόμη για το πως πρέπει να κινηθεί και η τελική απόφαση θα παρθεί το καλοκαίρι.

Βέβαια, αν και η οψιόν αγοράς του ανέρχεται στα 17 εκατομμύρια ευρώ, οι επιδόσεις δεν βοηθούν τον Γερμανό να γίνει πιο ελκυστικός, αφού μετρά μόλις 4 τέρματα και 3 ασίστ σε 23 συμμετοχές και επομένως το μέλλον του στην Premier League είναι θολό.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ και Σίτι θέλουν να βγάλουν την Γιουνάιτεντ από την κούρσα διεκδίκησης για παίκτη που η τιμή το...

Η αποκάλυψη του Μουντιάλ στο Κατάρ κινδυνεύει να χαθεί μετά την μέτρια πορεία σε ομάδα που δυσκολεύεται αγωνιστικά

News 24/7

24MEDIA NETWORK