Η Μπενφίκα συνεχίζει το πλάνο Λατινική Αμερική: Έκλεισε κίλλερ από την Βραζιλία

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μάρκος Λεονάρντο στη Μπενφίκα, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Μπενφίκα συνεχίζει το πλάνο Λατινική Αμερική: Έκλεισε κίλλερ από την Βραζιλία
Ο Μάρκος Λεονάρντο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Σάντος AP

Άλλη μία επένδυση με ορίζοντα το μέλλον κάνει η Μπενφίκα καθώς, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Σάντος για την αγορά του Μάρκος Λεονάρντο.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος έχει καταγράψει συνολικά με την βραζιλιάνικη ομάδα 168 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 54 γκολ και 11 ασίστ στο ενεργητικό του και ανάγκασε τους Αετούς της Λισαβόνας να βγάλουν από τα ταμεία τους για την απόκτησή του ένα ποσό κοντά στα 18.000.000 ευρώ.

Η Μπενφικά συνηθίζει να ψωνίζει από την αγορά της Λατινικής Αμερικής, κυρίως όμως από την Αργεντινή με αποκορύφωμα την απόκτηση του Έντσο Φερνάντες το καλοκαίρι του 2022 από την Ρίβερ Πλέιτ το καλοκαίρι του 2022 και την πώληση του λίγους μήνες αργότερα στη Τσέλσι αντί 121.000.000 ευρώ.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η Σάντος θα διατηρήσει ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη ή αν η Μπενφίκα θα έχει τον πλήρη ελέγχο των δικαιωμάτων του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Πάει σε αγγλική ομάδα ο Καρβάλιο, ποιον κανόνα πρέπει να προσέξουν οι "Κόκκινοι"

Ντόρτμουντ: Το reunion με Σάντσο δρομολογεί αποχώρηση κορυφαίου άσου της

Ξέφυγε ο Γκρίνγουντ: Έβρισε χυδαία διαιτητή και αποβλήθηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK