Η Νάπολι κινδυνεύει να χάσει κι άλλο αστέρι της και η Ίντερ καιροφυλαχτεί

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Νάπολι διανύει ο Πιότρ Ζιελίνσκι, με την Ίντερ να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του. Τι είπε ο CEO των νερατζούρι.

Η Νάπολι κινδυνεύει να χάσει κι άλλο αστέρι της και η Ίντερ καιροφυλαχτεί
Ο Πιότρ Ζιελίνσκι με τη φανέλα της Νάπολι AP

Ένα βήμα πριν από την αποχώρησή του από την Νάπολι για λογαριασμό της Αλ Αχλί βρέθηκε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ο Πιότρ Ζιελίνσκι, με το deal να χαλά εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων της ιταλικής ομάδας.

Ο Πολωνός χαφ διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ιταλική ομάδα και μόνο λίγα δεν είναι τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του.

Μία από τις ομάδες που έχει συνδεθεί με το μέλλον του ποδοσφαιριστή είναι η Ίντερ, με τον CEO της ομάδας, Μαρότα, πως ναι μεν το συμβόλαιό του λήγει αλλά η Νάπολι αναμένεται να συζητήσει μαζί του την ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς βέβαια να αρνείται το ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

"...Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο, το ξέρουμε αυτό αλλά η Νάπολι δουλεύει μαζί του για μία νέα συμφωνία. Προφανώς και τσεκάρουμε διάφορες περιπτώσεις παικτών αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση...."

Θυμίζουμε πως παράλληλα με την υπόθεση του Ζιελίνσκι, η Νάπολι καλείται να διευθετήσει και το συμβόλαιο του Βίκτορ Όσιμεν, το οποίο και αναμένεται να ανανεωθεί άμεσα, σύμφωνα με τον πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λουίς Σουάρες: Αυτή είναι η πρόταση της Ίντερ Μαϊάμι στον Ουρουγουανό για να πετύχει το reunion με τον Μέσι

Η Νιούκαστλ κυνηγάει το μπαμ με Ντε Χέα, μετά τον τραυματισμό του Πόουπ

Κορυφαία αγγλική ομάδα μπαίνει σφήνα στα σχέδια του Τεν Χαχ για τον killer των 17.5 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK