Η Νάπολι σβήνει τα όνειρα των διεκδικητών του Κβαρατσχέλια

Νέο συμβόλαιο με διπλάσιες αποδοχές αναμένεται να προσφέρει η Νάπολι στον Κβίτσα Κβαρατσχέλια προκειμένου να προλάβει τους μνηστήρες για την απόκτηση του.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia warms up prior the start of the Champions League group A soccer match between Ajax and Napoli at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Κάνει πάταγο στην Γεωργία AP PHOTO/PETER DEJONG

Εντυπωσιάζει η Νάπολι τη φετινή χρονιά με τις εμφανίσεις της και ένας από τους λόγους δεν είναι άλλος από τον Γεωργιανό άσο της ομάδας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ο ποδοσφαιριστής, που το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην ομάδα από τη Ντινάμο Μπατούμι αντί 10.000.000 ευρώ, και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027, έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία με την Νάπολι να θέλει να προλάβει τους ανταγωνιστές.

Πώς; Προσφέροντας του νέο συμβόλαιο έως το 2028 και διπλασιάζοντας τον μισθό του χωρίς να βάλει συγκεκριμένη ρήτρα για την πώληση του κάτι που της δίνει πλεονέκτημα να διαπραγματευτεί με τους μνηστήρες του Γεωργιανού με τα δικά της δεδομένα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η Gazzetta dello Sport σε δημοσίευμα της, λέγοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει ακόμα τελική συμφωνία αλλά οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων τους.

Θυμίζουμε, πως για τον Κβαρατσχέλια επίσημο ενδιαφέρον έχει δείξει η ομάδα της Νιούκαστλ ενώ ο παίκτης βρίσκεται και στη λίστα της Λίβερπουλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για οκτώ χρόνια

Ρονάλντο: Η άφιξη του στην Αλ Νασρ φέρνει μαζικές αποχωρήσεις και μεταγραφή έκπληξη

Αργεντινή: Οπαδοί πήγαν να πανηγυρίσουν κι έπεσαν θύματα ριφιφί, τους έκλεψαν τις ρόδες των αυτοκινήτων τους

News 24/7

24MEDIA NETWORK