Κβαρατσχέλια: Ο βασιλιάς τρελάθηκε και η πιο πλούσια ομάδα τα σπρώχνει για τον "Κβαραντόνα"

Οι Times έριξαν μεταγραφική βόμβα καθώς υποστηρίζουν πως η Νιούκαστλ θα κινηθεί για τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Είναι ο πρώτος τους στόχος.

Georgia's Khvicha Kvaratskhelia celebrates after scoring the opening goal during the World Cup 2022 group B qualifying soccer match between Georgia and Spain at Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi, Georgia, Sunday, March 28, 2021. (AP Photo/Zurab Tsertsvadze)
Ο Γεωργιανός σταρ της Νάπολι KHVICHA KVARATSKHELIA

Η Νιούκαστλ ανήκει στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας και θεωρείται ως η πιο πλούσια ομάδα στον κόσμο. Δικαίως, αφού το χρήμα ρέει άφθονο, έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται και να διεκδικεί κορυφαίους ποδοσφαιριστές από τοπ κλαμπ της Ευρώπης.

Όπως ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια για παράδειγμα. Ο Γεωργιανός σταρ της Νάπολι που σε μερικούς μήνες παρουσίας στην ομάδα κατάφερε να γίνει "Κβαραντόνα", αποτελεί τον πρώτο στόχο του Έντι Χάουι. Το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον των Άγγλων έφεραν στο φως οι Times.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στο Νησί η Νιούκαστλ θα κάνει δύο προσπάθειες να πάρει τον "Κβάρα". Η πρώτη τον Ιανουάριο που είναι πάντα μία δύσκολη περίοδος για μεταγραφές, καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και η δεύτερη, φυσικά, το καλοκαίρι.

Εάν οι "καρακάξες" κάνουν το μπαμ και φέρουν στα βορειοανατολικά τον Γεωργιανό, τότε πάνε να φτιάξουν επιθετική τριάδα με Ισάακ και Άλαν-Σεντ Μαξίμ. Η Νιούκαστλ πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ 2022 φιγούραρε στην 3η θέση της Premier League.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο Εμπαπέ ήταν καλύτερος από τον Μέσι

Σίτι: Σφοδρή αντεπίθεση, και Γκβάρντιολ και τους δύο καλύτερους Άγγλους του Μουντιάλ 2022

FIFA: Νέα καινοτομία, έρχεται το Μουντιάλ Συλλόγων το 2025

News 24/7

24MEDIA NETWORK